EGM En Az İlköğretim Mezunu 18 Yaş Üstü Personel Alacağını Son Dakika Olarak Duyurdu!

EGM En Az İlköğretim Mezunu 18 Yaş Üstü Personel Alacağını Son Dakika Olarak Duyurdu!

EGM son dakika olarak personel alacağını duyurdu. Üstelik tayin derdi de yok. Hemen başvuru koşullarını haber detaylarından öğrenebilirsiniz.

İŞKUR’un yayınladığı işçi alımı ilanında Emniyet Genel Müdürlüğüne bağlı Polisevi Müdürlüğünün açığını kapatmak için ilköğretim mezunlarından kamu işçi alımı yapılacak. İstenilen niteliklere sahip olmalı gerekiyor.

İş Kontenjanı

İŞKUR yayınlamış olduğu ilanda “Tekirdağ İş Emniyet Müdürlüğü Polisevi Şube Müdürlüğü” için 2 kişilik aşçı alımı olacağını bildirdi. Kamu görevlisi olarak tam zamanlı ve daimi çalışacak aşçı alımı olacak.

Adaylarda aranan özellikler

Emniyet Genel Müdürlüğü KPSS şartı aramadan Kamu İşçi Alımı yapacak. Başvuru yapan kişilerin Türk vatandaşı olması, herhangi bir suçtan hükümlü olmaması, İŞKUR kaydına sahip olması, yapılan güvenlik soruşturmasında ve arşiv dosyasında bir sıkıntı olmaması, Erkeklerin askerliğini yapmış ya da bir ilişiği olmaması buna benzer özelliklere bakılarak başvurulara bakılarak değerlendirilecek.

Kamu da çalışmak isteyen aşçı alımı için aranan özellikler

  • Ustalık belgesine sahip olmalı
  • 5 yıl deneyimli olmalı
  • İlköğretim ve üzeri eğitimi olmalı
  • Usta öğretici belgesine sahip olmalı
  • 18 yaş ve üzeri olmalı
  • Aşçılık alanında eğitim verebilecek bir bölümü bitirmiş ve Aşçılık bölümü okumuş olmalı
  • Çıraklık ve usta yardımcılığı belgesi olmalı
  • Bunun gibi şartlar aranacaktır.

Başvuru nasıl yapılacak

Adaylar başvuruları yalnızca İŞKUR üzerinden yapabilecekler. Başvurularını tamamlayan adaylar, sürece dahil olabilecekler. Başvuru tarihini kaçırmamak için kesinlikle takip edilmesi gerekir.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.