Dışişleri Bakanlığı Yüksek Maaş İle Personel Alımı Gerçekleştirecek

Dışişleri Bakanlığı Yüksek Maaş İle Personel Alımı Gerçekleştirecek

Dışişleri bakanlığı yayınladığı ilanda kadrolarında istihdam etmek üzere bilişim uzmanı alacağını açıkladı. Ücretinin dolgun olacağı belirtilen söz konusu kadro ilanı ile ilgili detaylar haberimizde...

Dışişleri Bakanlığı tarafından resmi olarak bildirilen ilan 15 Nisan tarihinde yayınlandı.

Dışişleri Bakanlığı bilişim alanında çalıştırmak üzere personel alımı yapacağını duyurdu.

Dışişleri Bakanlığı yayınladığı duyuruda yazılı ve sözlü sınav sonucunda ortaya çıkacak olan sıralama dikkate alınarak 8 bilişim personeli alımı yapılacağını duyurdu.

disisleri-bakanligi-bilisim-personeli-alimi.webpKpss Puanının %70'i ile YDS puanının %30'u baz alınarak bir sıralama ortaya çıkarılacak söz konusu sıralama neticesinde her sözleşmeli bilişim personeli pozisyonunun 10 katı kadar belirlenen aday, 16-28 Mayıs 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan uygulamalı/yazılı ve sözlü sınava çağrılacaktır.

Ödenecek olan ücretin ise brüt tavan ücretin iki katı kadar olacağı Dışişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan kılavuzda belirtilmiştir.

Söz konusu iş başvurularıyla ilgili detaylara ulaşmak için yayınlanan kılavuzu sizlerle paylaşıyoruz. Kılavuzu indirmek için tıklayınız.

Meb Hocam / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.