Dikkat! Devlet Su İşleri İş İlanı Mülakatsız, En Az İlkokul Mezununu ve KPSS Şartı Aranmadan Personel Alımı Yapılacak!

Dikkat! Devlet Su İşleri İş İlanı Mülakatsız, En Az İlkokul Mezununu ve KPSS Şartı Aranmadan Personel Alımı Yapılacak!

Devlet Su İşleri beklenen açıklamayı yaptı. Çok yüksek ücretlerle önemli iş alım ilanını sonunda yayınladı

DSİ, İŞKUR vasıtasıyla personel alımı yapacağını ila etti. Başvurular İŞKUR üzerinden gerçekleştirilecek. Atama haberini alanlar hangi tarihte ve hangi şartlarla alım olacağını merak ediyor. Yapılacak atama için KPSS şartı olmadan mülakatsız bir şekilde personel alımı olacağı öngörülüyor.

Belirlenen başvuru şartlarına göre, yüzde 40 engelli raporuna sahip olan adaylar içinde kontenjan açıldığı söylendi. İlk okul ve lise mezunu olanlar için çok güzel bir fırsat olacağı bildirildi. Bir değer şart ise 657 yılı Devlet Memurları Kanunu’nda bulunan 48. Maddesindeki şartlardır. Erkeklerin askerliklerini tamamlamış olması gerekiyor.

Başvuru şartlarına göre sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, malullük ya da yaşlılık aylığı alınmaması gerekiyor. Daha önce kamu kurumlarından herhangi bir disiplin suçu almamış olmak lazım. İşten çıkarılmamış olmak da bir diğer şartlardan

Kimlerin ataması yapılmayacak?

Yapılan başvurular sonrasında yerleştirme süresi boyunca yanlış beyanda bulunmuş olan ve istenilen özelliklere sahip olmayanların ataması gerçekleştirilmeyecek. Herhangi bir yanlış atama olursa, yapılan bu atama işlemi anında iptal edilecek. Belirlenen süre içinde istenilen belgeleri teslim etmeyenler ise göreve başlayamayacaklar. Meslekten ihraç olanlar.

Başvurular için süreç ve tarih

İŞKUR üzerinden yapılacak olan başvurular 28 Ağustos ve 1 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Personel alımında şartlar esnek tutulmuştur. İlkokul mezunları da bu şartlar arasındadır.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.