Çalışmalarda son aşamaya gelindi! Bakanlık 1500 kişiye istihdam sağlayacak

Çalışmalarda son aşamaya gelindi! Bakanlık 1500 kişiye istihdam sağlayacak

Ticaret Bakanlığı ülke genelinde istihdam etmek üzere farklı mesleklerden 1500 kişiye istihdam sağlayacak.. Açıklama geldi.

Kamu kurumları arasında yer alan Bakanlıklardan memur alım haberleri gelmeye devam ediyor. Bu konuda Ticaret Bakanlığı'ndan önemli bir paylaşım geldi.

Çalışmalarda son aşamaya gelindi! Bakanlık 1500 kişiye istihdam sağlayacak

Bakanlık ülke genelinde istihdam etmek üzere farklı mesleklerden 1500 kişiye istihdam sağlayacağını duyurdu.

Sosyal medya üzerinden yapılan paylaşım şu şekilde ;

"Bakanlığımızca, 81 ilimizin tamamında görevlendirilmek üzere, ÖSYM aracılığıyla merkezi yerleştirme sistemi ile 1500 kadrolu memur istihdamı için çalışmalarımızı tamamladık, 2023 yılı içinde alım sürecini sonuçlandırmayı hedefliyoruz. Aramıza yeni katılacak çalışma arkadaşlarımızla daha etkin bir piyasa denetimi yapmayı, stokçuluk, güvensiz ürün ve fahiş fiyat artışları gibi vatandaşlarımızın mağduriyetine yol açan haksız ticari uygulamalarla mücadelemizi artırarak sürdürmeyi hedefliyoruz. Ayrıca bir kısmını gümrük kapılarımızda görevlendireceğimiz yeni arkadaşlarımızın gümrük işlemlerinin hızlanmasına da önemli katkılar sağlayacağını değerlendiriyoruz."

Bakanlığın bu konuda kılavuzu önümüzde ki günlerde yayımlaması bekleniyor. Kılavuzun yayınlanmasıyla birlikte, başvuru şartları ve tarihleri netlik kazanacaktır..

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.