Büyükşehir Belediyesi 59 memur alacak

Büyükşehir Belediyesi 59 memur alacak

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi farklı mesleklerden 59 memur alacak. İşte kadro dağılımı ve başvuru şartları..

Büyükşehir Belediyesi 59 memur alacak

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi memur alacak. Yayımlanan duyuruya göre Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi VHKİ, Tahsildar ve İtfaiye pozisyonlarına toplamda 59 memur alacak.

Kadro dağılımı nasıl olacak ?

VHKİ - 5 Kişi

Tahsildar - 10 Kişi

İtfaiye Eri - 44 Kişi

Başvuru genel şartları neler?

  • Türk vatandaşı olmak,
  • Kamu haklarından mahrum bulunmamak,
  • Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahküm olmamak,
  • Erkek adaylar için askerlik durumu itibariyle; askerlikle ilgisi bulunmamak veya askerlik çağına gelmemiş bulunmak ya da askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak,
  • Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı veya bedensel engeli bulunmamak,
  • İlan edilen kadrolar için aranan diğer başvuru şartlarını taşımak.

Başvuru şekli ve zamanı

Başvurular 30 Ekim - 3 Kasım tarihleri arasında şahsen yapılacak olup adaylar ilanda belirtilen belirtilen tarihlerde boy ve kilo ölçümü yapılmak üzere istenilen belgeler ile birlikte Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Hizmet Binası 100. Yıl Mah. Uğur Mumcu Cad. No:15/1 Süleymanpaşa/TEKİRDAĞ adresine şahsen müracaat ederek başvuru süreçlerini tamamlayacak olup, posta ile veya diğer şekillerde yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

te1.jpg

te2.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.