BOR işletmelerine ekip aranıyor, Peki son başvuru ne zaman?

BOR işletmelerine ekip aranıyor, Peki son başvuru ne zaman?

Alımlar, sürekli işçi ve memur pozisyonları için İŞKUR ve ÖSYM üzerinden gerçekleştirilecek. Alımlar, Eskişehir'deki Kırka Bor İşletme Müdürlüğü için 162 ve Balıkesir'deki Bigadiç ile Bandırma İşletme Müdürlükleri için 56 olacak şekilde planlanmıştır. BOR işletmelerine ekip aranıyor, Peki son başvuru ne zaman?

BOR işletmelerine ekip aranıyor, Peki son başvuru ne zaman? Eti Maden, 2024 yılında Eskişehir ve Balıkesir'deki bor işletmelerine toplam 218 yeni personel alımı yapacak.

Alımlar, sürekli işçi ve memur pozisyonları için İŞKUR ve ÖSYM üzerinden gerçekleştirilecek. Alımlar, Eskişehir'deki Kırka Bor İşletme Müdürlüğü için 162 ve Balıkesir'deki Bigadiç ile Bandırma İşletme Müdürlükleri için 56 olacak şekilde planlanmıştır.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Türkiye'yi katma değerli madencilik anlayışıyla net ihracatçı konuma getirme hedeflerinin bir parçası olarak, bor madenlerindeki üretimi, satışı ve rezerv kullanımını artırarak ekonomiye katkıda bulunma ve "Türkiye Yüzyılı" hedefine ulaşma niyetlerini ifade etti. Bakan Bayraktar, bu süreçte işe alınacak yeni personeli şimdiden tebrik etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.