Belediye VHKİ, Memur ve Hizmetli Alımı Yapacak

Belediye VHKİ, Memur ve Hizmetli Alımı Yapacak

Yerel yönetimler personel alımlarına devam ediyor. Kamu kariyer platformu üzerinden yayımlanan duyuruya göre belediye vhki, memur ve hizmetli alımı yapacak. İşte detaylar

Kamu kurumları arasında yer belediyeler personel alımlarına devam ediyor. Bu kapsamda Ankara Çankaya Belediyesi vhki, memur ve hizmetli alımı yapacak.

Kamu kariyer platformu üzerinden yayımlanan ilana göre, Çankaya Belediyesi, bünyesinde istihdam etmek üzere, VHKİ, memur, veznedar, tahsildar, memur, Çocuk eğitimcisi ve zabıta memuru alımı yapacak.

KPSS puan şartı var

Ankara Çankaya Belediyesi vhki, memur ve hizmetli alımı ilanına başvuru yapacak adaylardan KPSS P3 puan türünden en az 70 puan almaları şartı aranacak.

vhki1.jpg

vhki2.jpg

Başvuru şekli ve zamanı

Adaylar başvurularını başvuru esnasında istenilen belgeler ile birlikte 23 -27 Ekim 2023 tarihleri arasında saat 16:30'a kadar (mesai günlerinde saat 09:00-16:30 arasında) Şehit Gönenç Caddesi No:20/1 Maltepe-ÇANKAYA/ANKARA adresindeki Çankaya Belediye Başkanlığı Zabıta Müdürlüğü Hizmet Binası içinde bulunan İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü birimine geçerli şartlara sahip adaylar müracaatlarını şahsen yapabileceklerdir.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.