Belediye Memur Alım İlanı Duyurdu!

Belediye Memur Alım İlanı Duyurdu!
Belediye farklı mesleklerden memur alım için harekete geçti. Yayımlanan ilana göre Karatay Belediyesi KPSS puan usulü ile bünyesine memur alımı yapıyor. İşte kadro dağılımı ve başvuru şartları..

Karatay Belediyesi, yeni tekniker ve personel alımları için açıktan atama yöntemini kullanacaktır. Adayların 2022 yılında yapılan KPSS sınavına katılmış olmaları ve istenilen puan türünde belirlenen asgari puana sahip olmaları gerekmektedir.

Karatay Belediyesi'nin yeni tekniker ve personel alımlarıyla ilgili detaylar şu şekildedir:

Son dakika açıklamasına göre, 9 tekniker ve personel alımı yapılacaktır. Personel alımı kadrosunda 6 mühendis ve 1 iç mimar yer alacaktır. Alım şartları kurum tarafından belirlenmiş olup, ilana ilişkin detaylar haberimizde yer almaktadır.

Belediye personeli alımı için başvuru koşulları nelerdir?

6 mühendis alımı: Mühendis kadrosu için, 4 inşaat mühendisliği lisans mezunu, 1 elektrik elektronik mühendisliği, elektrik mühendisliği veya elektronik elektrik mühendisliği mezunu adaylar arasından seçim yapılacaktır. Diğer bir kadro ise makine mühendisliği, makine ve imalat mühendisliği, makine ve üretim mühendisliği veya makine ve malzeme mühendisliği lisans mezunlarına ayrılmıştır.

1 iç mimar alımı: Bu pozisyon için adayların iç mimari, iç mimarlık ve çevre tasarımı, iç mimari ve çevre tasarımı veya iyi iç mimarlık lisans mezunu olmaları gerekmektedir.

2 Tekniker alımı: Bu kadro için inşaat, inşaat teknikerliği, inşaat teknolojisi önlisans mezunlarından 1 tekniker, harita, harita kadastro ve maden ölçme, harita teknikerliği veya harita ve kadastro önlisans mezunlarından ise 1 tekniker seçilecektir.

Başvuruda KPSS puanı şartı bulunmaktadır.

Önlisans mezunlarından istenilen puan türünde en az 75 taban puanına sahip olmaları gerekmektedir. Lisans mezunları ise p3 puan türünde minimum 75 taban puanı almış olmalıdır. Atamalar, 2022 KPSS puanlarına göre gerçekleştirilecektir.

Belediye memuru alımı için başvuru yeri, tarihi ve şekli açıklandı.

Konya Karatay Belediyesi tarafından gerçekleştirilecek olan bu alımlar için başvurular 3 Temmuz 2023 - 7 Temmuz 2023 tarihleri arasında belediye hizmet binasına yapılmalıdır. Başvurular, mesai saatleri içinde şahsen veya posta yoluyla gerçekleştirilebilir.