Belediye KPSS P3 puanıyla memur alımı yapıyor!

Belediye KPSS P3 puanıyla memur alımı yapıyor!

İstanbul Maltepe Belediyesi KPSS P3 puanıyla 20 memur alımı yapacağını duyurdu. İşte başvuru şartları.

Belediye KPSS P3 puanıyla memur alımı yapıyor!

İstanbul Maltepe Belediyesi memur alımı ilanı duyurdu. Yayımlanan alım ilanına göre İstanbul Maltepe Belediyesi KPSS P3 puanıyla memur ve zabıta alımı yapacak.

maltepe.png

Başvuru şekli ve zamanı

Adaylar başvurularını istenilen belgeleri ile birlikte 13.11.2023 - 17.11.2023 tarihleri arasında saat 16:30'a kadar (mesai günlerinde 09:00-12:00 / 13:30-16:30 saatlerinde) Altayçeşme Mahallesi Batı Sokak No:7 Maltepe / İSTANBUL adresinde bulunan Yalçın Kızılay Kapalı Spor Salonuna şahsen veya iadeli taahhütlü posta yolu ile başvuruda bulunabilecek olup, geçerli şartlara sahip adaylar istenilen belgeler ile birlikte müracaatlarını yapabileceklerdir.

Online başvuru imkanı

Elektronik ortamda yapılan başvurulara istenilen belgeler eklenerek, başvuru tarihleri içerisinde belediyenin [email protected] mail adresine başvuru yapabileceklerdir.

Başvuru özel şartları neler?

  • İlan edilen unvanlar için, mezun olunan okul itibari ile öğrenim şartını taşımak ve bu öğrenimle ilgili olarak Lisans 2022 KPSSP3 türünde Kamu personeli Seçme ve Sınavından (KPSS) alım yapılacak unvanların karşısında belirtilen puan türlerinden, belirtilen asgari KPSS puanını almış olmak.
  • Daha önce çalıştığı kamu kurum ve kuruluşlarından disiplinsizlik veya ahlaki nedenlerle çıkarılmış olmamak.
  • 657 sayılı Devlet Memurları Kanunun 48 inci maddesinin (A) fıkrasında belirtilen şartların yanı sıra Belediye Zabıta Yönetmeliğinin 13/A maddesinde yer alan özel şartlara göre zabıta memuru kadrolarına başvuru yapılabilmesi için; tartılma ve ölçülme aç karnına, soyunuk ve çıplak ayakla olmak kaydıyla erkeklerde en az 1.67 metre, kadınlarda en az 1.60 metre boyunda olmak ve boyun 1 metreden fazla olan kısmı ile kilosu arasında (+,-) 10 kilogramdan fazla fark olmaması, (Boy ve kilo tespitleri Belediyemizce yapılacaktır.)
  • Zabıta memuru kadrolarına başvuru yapacaklar için, sınavın yapılacağı tarihte 30 yaşını doldurmamış olmak.
  • Zabıta memuru kadrolarına başvuru yapacaklar için, 13/10/1983 tarihli ve 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu hükümlerince verilen ve tablonun nitelik kısmında belirtilen en az (B) sınıfı sürücü belgesine sahip olmak.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.