Başvurular sona eriyor, sözleşmeli personel alımı olacak

Başvurular sona eriyor, sözleşmeli personel alımı olacak

Muş Alparslan Üniversitesi, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4. maddesi (B) fıkrası ve Bakanlar Kurulu'nun 1978 tarihli kararı gereğince, sözleşmeli personel pozisyonları için personel alımı yapacak. Alım, Özel Bütçe kaynaklarıyla finanse edilecek ve 2022 yılı KPSS (B) grubu puanlarına göre lisans, ön lisans ve ortaöğretim mezunlarından toplam 42 personel yazılı ve sözlü sınav yapılmaksızın istihdam edilecektir.

Muş Alparslan Üniversitesi, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'na göre sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu. Alım, Özel Bütçe ile finanse edilecek ve adaylar 2022 yılı KPSS (B) grubu puan sıralamasına göre yazılı ve sözlü sınav olmaksızın seçilecek. Üniversite, lisans, ön lisans ve ortaöğretim düzeylerinde toplam 42 personel alımı gerçekleştirecek.

Başvuru süresi sona eriyor, sözleşmeli personel alınacak

Muş Alparslan Üniversitesi sözleşmeli personel alımı için belirlenen genel şartlar arasında 657 sayılı Kanun'un ilgili maddelerine uygunluk, akıl hastalığı bulunmamak, olumlu güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması sonucu, askerlik durumunun çözümlü olması, sağlık problemleri olmamak ve ilgili öğrenim düzeyinden mezun olmak yer alıyor.

ILN00001197

Sözleşmeli Personel İlanları

02.4.2024

19.4.2024

5 Gün Kaldı

Adayların emekli aylığı almıyor olması ve önceki sözleşme feshi sonrası belirli bir süre geçmiş olması gerekiyor. Özel güvenlik kimlik kartına sahip olma ve ilan edilen yaş ve cinsiyet şartlarını karşılamak da aranan diğer özel şartlardır.

basvurular-sona-eriyor-sozlesmeli-personel-alimi-olacak.jpg

Başvurular, e-Devlet üzerinden "Muş Alparslan Üniversitesi - Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım" servisi aracılığıyla 02/04/2024 - 19/04/2024 tarihleri arasında online olarak alınacak; şahsen veya posta yoluyla yapılan başvurular kabul edilmeyecek. Adaylar sadece bir pozisyona başvurabilir ve başvurularını doğru ve eksiksiz tamamlamalıdır. Adayların KPSS puanı, mezuniyet ve diğer belgeleri e-Devlet üzerinden temin edilecektir.

Başvuruların belgelerle uygunluğunun kontrol edilmesi ve 2022 KPSS (B) grubu puanına göre sıralama yapılmasını içerir. Asıl ve yedek adaylar belirlendikten sonra sonuçlar ve gerekli belgelerin teslimi hakkında bilgiler üniversitenin web sayfasında duyurulacaktır. Gerçeğe aykırı beyanda bulunan adayların başvuruları geçersiz sayılacak ve yasal işlemler başlatılacaktır.

Alım olacak pozisyonlar :

4 Büro Personeli (Sekreter)
10 Tekniker (Ses Cihazları)
15 Destek Personeli
18 Destek Personeli
2 Büro Personeli
13 Destek Personeli
1 Büro Personeli (Muhasebeci)
8 Tekniker (Makine)
5 Spor Uzmanı (Can Kurtaran)
7 Mühendis (Makine)
3 Büro Personeli (Sekreter)
17 Destek Personeli
21 Koruma ve Güvenlik Görevlisi
6 Spor Uzmanı (Can Kurtaran)
14 Destek Personeli
9 Tekniker (Elektronik Teknolojisi)
11 Teknisyen (Bilgisayar)
12 Destek Personeli
16 Destek Personeli
20 Koruma ve Güvenlik Görevlisi
19 Koruma ve Güvenlik Görevlisi

SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI KILAVUZU

SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI EKRANI

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.