Başvuru için SON 5 GÜN, uzman yardımcısı alınacak, Peki başvuru şartları neler?

Başvuru için SON 5 GÜN, uzman yardımcısı alınacak, Peki başvuru şartları neler?

Uzman personel alımları, lisans mezunu adayların arasından KPSS A Grubu puanı 80 ve üzeri olanlar ile yaş sınırı 35'i aşmamış olanlar arasından, yazılı ve sözlü sınav sonuçları netleşince gerçekleştirilecektir. Son başvuru tarihini kaçırmayın. Tüm ayrıntılar...

Uzman yardımcısı alımında başvuru için SON 5 GÜN kaldı, yazılı ve sözlü sınavlar ne zaman?, Başvuru ayrıntıları?

Kamu Gözetimi, Muhasebe ve Denetim Standartları Kurumu, genel idare hizmetleri sınıfında 9'uncu dereceli uzman yardımcısı kadroları için Ankara ve İstanbul'da toplam 18 kişi alım yapacak.

Alımlar, lisans mezunu adaylar arasından KPSS A Grubu puanı 80 ve üzeri olanlar ve yaş sınırı 35 olanlar arasından, yazılı ve sözlü sınav sonuçlarına göre gerçekleştirilecek.

basvuru-icin-son-5-gun-uzman-yardimcisi-alinacak-peki-basvuru-sartlari-neler.jpeg

Başvurular e-Devlet üzerinden yapılacak ve sınav Ankara'da 11-12 Mayıs 2024'te iki gün sürecek.

Sınav konuları iktisat, işletme, maliye, hukuk ve muhasebe olup, başarılı adaylar yazılı ve sözlü sınav sonuçlarının aritmetik ortalamasına göre belirlenecek.

Sınav sonuçlarına itiraz edilebilir ve kazanan adayların atamaları, gerçeğe aykırı beyan bulunması halinde iptal edilecektir.

UZMAN PERSONEL ALIMI BAŞVURU EKRANI

kaynak : https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr/

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.