Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi alım ilanı: 75 sözleşmeli personel alınacak! Son başvuru 18 Nisan

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi alım ilanı: 75 sözleşmeli personel alınacak! Son başvuru 18 Nisan
Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi, 75 sözleşmeli personel alımı için ilan yayınlamıştır. Başvuruların son tarihi 18 Nisan 2023 olarak belirtilmiştir..

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörlüğü, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 4. maddesinin (B) fıkrası uyarınca tüm birimlerinde ve yerleşkelerinde çalıştırmak üzere sözleşmeli personel alımı yapacağını duyuruyor. Bu alım, 06.06.1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulan "Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar"ın Ek 2. maddesi doğrultusunda gerçekleştirilecektir.

Başvuru süreciyle ilgili ayrıntılı bilgiye sahip olmak isteyen adaylar, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı'nın resmi internet sayfası olan https://pdb.bandirma.edu.tr adresini ziyaret edebilirler. Sayfada yer alan bilgiler arasında başvuru şartları, başvuru tarihleri, gerekli belgeler, başvuru işlemleri ve sınav süreci hakkında detaylı açıklamalar yer almaktadır. Ayrıca adaylar, başvuru işlemleri sırasında karşılaşabilecekleri sorunlar için de bu sayfadan destek alabilirler.

BAŞVURU ŞEKLİ VE YERİ

bandirma-onyedi-eylul-universitesi-alim-ilani-75-sozlesmeli-personel-alinacak-son-basvuru-18-ni (2)

Başvurular, online ön başvuru ve şahsen evrak teslimi olmak üzere iki aşamalı olarak gerçekleştirilecektir ve her iki aşama tamamlanmadan başvuru işlemi geçerli sayılmayacaktır. Online ön başvurular, 04.04.2023 saat 10:00'dan 18.04.2023 saat 17:00'ye kadar Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi İlan Bilgi Sistemi (https://ilan.bandirma.edu.tr) üzerinden gerçekleştirilecektir. Şahsen başvurular ise 04.04.2023 saat 10:00'dan 18.04.2023 saat 17:30'a kadar yapılacaktır. Başvuruda istenen tüm belgeler, pdf formatında yüklenerek başvuru işlemi tamamlanacaktır. İki aşamalı başvuru sürecini tamamlamayan adayların başvuruları geçersiz sayılacaktır. Sadece online ön başvuru yapan veya sadece şahsen evrak teslimi yapan, başvurusunu geri çeken veya taslak aşamasında kalan başvurular, posta yoluyla yapılan başvurular da geçersiz sayılacaktır. Bu nedenle, adayların her iki aşamayı da tamamlamaları gerekmektedir. Şahsen başvuruya gelemeyen adaylar, noterden başvuruya esas vekalet verilmesi suretiyle yakınları aracılığıyla başvurularını yapabilirler.

BAŞVURU İÇİN GEREKEN BELGELER

Başvuru yapılacak ilana ilişkin tüm belgelerin ilan bilgi sistemi üzerinden yüklenmesi gerekmektedir. Öğrenim bilgileri kısmında, mezuniyet bilgileri ve not döküm belgeleri, sınav/mezuniyet bilgisi kısmında ise KPSS sonuç belgesi yüklenecektir. Başvuru kapsamında istenen dosyalar ilanda belirtilen sıraya göre yüklenecek olup, şahsen teslim edilecek belgeler arasında ise beyan formu, ilan bilgi sistemi üzerinden yapılan başvuruya ait imzalı çıktı, noter vekaleti aslı (varsa), nüfus kayıt örneği, sınav sonuç belgesi, mezuniyet belgesi (yurtdışında tamamlayanlar için denklik belgesi), başvurulan unvan için aranılan sertifika/belge/rapor, tecrübe belgesi ve emeklilik/yaşlılık aylığı almadığına dair belge bulunmaktadır. Başvuru yapacak adayların bu belgeleri eksiksiz bir şekilde hazırlayarak başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir.