Atanmayı Bekleyenlere Müjde Binlerce Memur Alımı Yapılacak

Atanmayı Bekleyenlere Müjde Binlerce Memur Alımı Yapılacak

Devlet kadrolarında iş arayan vatandaşlar için büyük fırsat. Kamu kurum ve kuruluşlarına binlerce memur alımı yapılacak. Başvuruların nisan ayı sonu ve mayıs ayı başında olan personel istihdamının detaylarını sizlere paylaşıyoruz.

Kamu kurum ve kuruluşlarına memur alımı işlemleri nisan ayında da devam ediyor. Nisan ayında çeşitli bakanlıklar tarafından Merkez ve taşra teşkilatına binlerce personel alımı yapılacak. Işte personel alımı yapılacak olan kadrolara dair detaylar...

Hazine ve Maliye Bakanlığı: Bakanlık, 1271 Gelir Uzman Yardımcısı alacak. Başvurular 15-25 Nisan 2024 tarihleri arasında kabul edilecek. Adayların başvuruları elektronik ortamda alınacak.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı 41 bilişim personeli alacak. Personel alımı başvuruları 15 Nisan 3 Mayıs tarihleri arasında yapılacak. Başvurular e-Devlet Kapısı üzerinden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı internet adresinden https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr elektronik ortamda alınacak.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, merkez teşkilatında görevlendirmek üzere 45 adet bilişim personeli istihdam edecek. Online olarak yapılacak olan başvurular 24 Nisan-10 Mayıs tarihleri arasında https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr üzerinden yapılacaktır.

İçişleri Bakanlığı 1608 personel istihdamı yapacağını duyurdu. İstihdam edilecek olan kadrolar avukat, büro personeli, mühendis ve teknisyen gibi çeşitli meslek gruplarından oluşmaktadır. 22-26 Nisan tarihleri arasında e-Devlet üzerinden başvurular alınacaktır.

Eti maden işletmeleri 218 yeni personel istihdam edecek. Başvurular, İŞKUR ve ÖSYM üzerinden online olarak yapılacaktır. Söz konusu kapsamda işe alımlar Eskişehir ve Balıkesir illerinde yer alan boş kadrolara yapılacaktır.

Meb Hocam / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.