Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi personel alımı: 180 sözleşmeli personel alınacak! Son başvuru 11 nisan

Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi personel alımı: 180 sözleşmeli personel alınacak! Son başvuru 11 nisan
Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi personel alımı: 180 sözleşmeli personel alınacak! Son başvuru 11 nisan

Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Rektörlüğü, kamu personel ihtiyacını karşılamak amacıyla 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 4. maddesinin (B) fıkrasına göre sözleşmeli personel alım ilanı yayımlamıştır. Alımlar, 06.06.1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Kararnameye ekli 28.06.2007 tarih ve 26566 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslarda Değişiklik Yapılmasına Dair Esaslar'da yer alan ek 2'nci maddenin (b) ve (c) fıkrasına göre yapılacaktır. KPSS (B) grubu puan sırası esas alınarak toplamda 180 adet sözleşmeli personel alınacaktır.

BAŞVURUYA DAİR AÇIKLAMALAR

ankara-haci-bayram-veli-universitesi-personel-alimi-180-sozlesmeli-personel-alinacak-son-basvur (2)

Başvuru yapmak isteyen adayların şu koşullara dikkat etmesi gerekir:

  1. Adaylar sadece bir kadro pozisyonuna başvuru yapabileceklerdir.
  2. Mühendis, kütüphaneci, tekniker ve teknisyen gibi teknik hizmetlerde yer alan pozisyonlar için teslim edilecek sertifikalar, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından onaylanmış olmalıdır. Ancak spor uzmanı pozisyonu için antrenörlük kademe düzeyi başvuru yapılacak pozisyona ve branşa uygun olmalıdır.
  3. İlgili kadro pozisyonu için teslim edilecek sertifikaların, ilan gününden önceki bir tarihte alınmış olması gerekmektedir.
  4. Hizmet sözleşmesi yapılacak adayların sözleşmede belirtilen şartları yerine getirmemesi durumunda, sözleşmeleri 1 (bir) ay içinde feshedilecektir.
  5. Sözleşmeli personel pozisyonlarında istihdam edilenlerin, Cumhurbaşkanı kararı ile belirlenen istisnalar hariç, sözleşme dönemi içinde tek taraflı fesih yapmaları halinde bir yıl süreyle kurumlarda sözleşmeli personel olarak istihdam edilemeyecekleri unutulmamalıdır.
  6. Başvuracak adaylarda 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. maddesinde belirtilen genel şartların yanı sıra yukarıda belirtilen özel şartlar aranmaktadır.
  7. Başvuru için lisans, önlisans veya ortaöğretim mezunu adayların, 2022 KPSS (B) Grubu KPSSP3, KPSSP93 veya KPSSP94 puanları esas alınacaktır.
  8. Başvurularda "Kamu Görevlerine İlk Defa Atanacaklar İçin Yapılacak Sınavlar Hakkında Yönetmelik" hükümleri uygulanacaktır.
  9. Adayların emeklilik veya yaşlılık aylığı almadığına dair belge sunmaları gerekmektedir.
  10. Adayların askerlikle ilgisi bulunmamalı, muvazzaf askerlik hizmetini yapmış, ertelemiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmamalıdır.

BAŞVURU ADRESİ

Başvuruların şahsen yapılması gerekmektedir ve başvurular Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı'na yapılmalıdır. Başvuru adresi şu şekildedir: Yücetepe Mahallesi, 85. Cadde No:8, 06570 Çankaya/ANKARA.

Başvuruların posta, faks veya kargo yoluyla yapılması kabul edilmeyecektir.