9 uncu dereceli uzman yardımcısı kadroları boşta, Peki nereden başvuru yapacağız?

9 uncu dereceli uzman yardımcısı kadroları boşta, Peki nereden başvuru yapacağız?

Bu kapsamda, Ankara için 13 ve İstanbul için 5 uzman yardımcısı istihdam edilecek. Başvuru için adayların hukuk, siyasal bilgiler, iktisat, işletme, iktisadi ve idari bilimler veya ticari bilimler fakülteleri gibi belirli fakültelerden mezun olmaları ve KPSS A Grubu sınavlarından belirli puan türlerinde en az 80 puan almış olmaları gerekiyor. 9 uncu dereceli uzman yardımcısı kadroları boşta, Peki nereden başvuru yapacağız?

9 uncu dereceli uzman yardımcısı kadroları boşta, Peki nereden başvuru yapacağız? Kamu Gözetimi, Muhasebe ve Denetim Standartları Kurumu (KGK), genel idare hizmetleri sınıfındaki 9 uncu dereceli uzman yardımcısı kadrolarına, KPSS puanı esas alınarak toplamda 18 kişi alacak.

Bu kapsamda, Ankara için 13 ve İstanbul için 5 uzman yardımcısı istihdam edilecek.

Başvuru için adayların hukuk, siyasal bilgiler, iktisat, işletme, iktisadi ve idari bilimler veya ticari bilimler fakülteleri gibi belirli fakültelerden mezun olmaları ve KPSS A Grubu sınavlarından belirli puan türlerinde en az 80 puan almış olmaları gerekiyor.

9-uncu-dereceli-uzman-yardimcisi-kadrolari-bosta-peki-nereden-basvuru-yapacagiz.jpeg

Adayların 35 yaşını doldurmamış ve görevlerini devamlı olarak yapmaya engel bir durumunun olmaması şartları aranıyor.

BAŞVURU EKRANI GİRİŞ

Başvurular 2-14 Nisan 2024 tarihleri arasında e-Devlet üzerinden yapılacak, yazılı sınav ise 11-12 Mayıs 2024 tarihlerinde Ankara'da gerçekleşecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.