60 KPPS Puanı ile Karakaya Belediyesi En Az Lise Mezunu MEMUR ALIMI Yapıyor

60 KPPS Puanı ile Karakaya Belediyesi En Az Lise Mezunu MEMUR ALIMI Yapıyor

Bu defa memur alım ilanı Karakaya Belediyesi’nden geldi. En az lise muzunu KPPS’den 60 alan 2 memur alımı yapacak. Peki başvuru koşulları ve alınacak kontenjan ne?

Yayınlanan memur alımı ilanına göre 657 sayılı kamu memurları kanununca istihdam etmek için Mahalli idareler İlk Defa Atanacaklar için uygulanacak sınav ve atama yönetmeliğince 2 memur alınacak.

Memur alımı için kontenjan ve aranan koşullar

Belediye Genel İdare Hizmetleri sınıfı için 11. ve 8. Dereceden 2 memur alımı yapılacak. Kadrolar ise muhasebeci ve düz memur olarak açıklandı. Başvuruda aranan koşullar ise;

  • TC vatandaşı olmak
  • Devlet haklarında mahrumiyeti olmamalı
  • İşe alınacak personelin görevini yerine getirmesine bir engeli ve sağlık sorunu olmamalı
  • Güvenlik soruşturmasından olumsuz bir sonuç alınmamalı
  • Erkek adayların askerlik sorunu olmamalı

Peki özel koşullar ne?

60-kpps-puani-ile-karakaya-belediyesi-en-az-lise-mezunu-memur-alimi-yapiyor.jpg

İşe alınacak adaylardan 2022’de yapılan KPSS lise sınavı ve lisan için P3 puan türünden en az 60 puan almaları gerekiyor. Diğer yandan adayların en az B sınıfı ehliyete sahip olmaları gerekiyor.

Başvurular ne zaman başlıyor?

Karakaya Belediye memur alımları için başvurular yalnızca Ekim ayı içinde olacak ve adaylar istenilen belgelerle şahsen başvuru yapacaklar. Başvuru tarihi ise 25 ila 27 Ekim arasında yapılacak. Başvuru işe Karakaya Belediye Başkanlığı, Yazı İşleri Müdürlüğü tarafından alınacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.