18 Yaşını Dolduranlara Devlet Kapısı Açıldı! 24 Bin TL Maaşla Hemen İşe Başlama Fırsatı Tarihi Fırsat Diye Buna Denir

18 Yaşını Dolduranlara Devlet Kapısı Açıldı! 24 Bin TL Maaşla Hemen İşe Başlama Fırsatı Tarihi Fırsat Diye Buna Denir

Kamu kurumlarında çalışmak isteyenlere müjdeli haberi İŞKUR verdi. İşte haberin ayrıntıları...

Ülke genelinde devlet sektöründe istihdam edilmek için toplam 2248 personel alımı için başvuruların sonuna yaklaşılıyor. İş arayanlara büyük bir adım olan bu alımlar, aylık 24.000 lira maaşla dikkat çekmektedir.

Başvuru koşulları ve detayları

Ülkenin her köşesinden Bartın Üniversitesi, Atakum Belediye Başkanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı Öğretmenevi, Et ve Süt Kurumu Genel Müdür 'lüğü, Emniyet Genel Müdürlüğü Polisevi, Türkiye Taşkömürü Kurumu ve Türkiye Raylı Sistem Araçları Sanayii Anonim Şirketi gibi pek çok önemli devlet kurumu toplam 2248 işçi alımı yapmak için kapılarını araladı.

18-yasini-dolduranlara-devlet-kapisi-acildi-24-bin-tl-maasla-hemen-ise-baslama-firsati-tarihi-firsat-diye-buna-denir.jpg

Yapılacak olan bu büyük alımın yanı sıra, iş arayanlara güzel bir maaş teklifi de sunuluyor. Başvuru koşulları ise şu şekilde;

  • TC vatandaşı olmak
  • En az ilkokul mezunu ve 18 yaşını doldurmuş
  • Adli sicil kaydının temiz olması
  • Askerlik sorunu olmamalı
  • İşi yapacak herhangi bir sağlık sorunu olmamalı
  • Adayların emekli maaşı alıyor olmaması

Gibi şartlar yer almaktadır. Bu başvurularda pek çok kadro yer almaktadır. Elektrikçiden aşçıya, CNC tezgah operatöründen madenciye, şoförden diyetisyene kadar farklı farklı meslek grupları için alımlar yapılacak. Alımların en göz alıcı özelliği ise maaşın yüksek olmasıdır. Bundan dolayı da iş arayanlar için oldukça büyük motivasyon kaynağı olarak karşımıza çıkıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.