Ücretli Öğretmen Ek Derslerine Düzenleme

Ücretli Öğretmen Ek Derslerine Düzenleme

Ders ücreti karşılığında Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı okullarda görevlendirilen öğretmenlere ücretli öğretmenler denir. Söz konusu pozisyonda çalışan öğretmenler girdikleri ders saati artı girdikleri ders saatinin yarısı kadar ek ders ücreti ile ücretlendirilirler. Peki söz konusu öğretmenler nisan ayında kaç saat ücret alacaklardır? Detaylar haberimizde...

Ücretli öğretmenler 1 Nisan tarihinde 31 Mart Yerel Seçimleri ertesi olması sebebiyle okulların tatil olmasından dolayı ücret alamayacaklardır.

Ayrıca 8 Nisan ve 14 Nisan arası bayram tatili olması sebebiyle bu hafta içerisinde ki bulunan 8 Nisan, 9 Nisan, 10 Nisan, 11 Nisan ve 12 Nisan tarihlerinde ücret alamayacaklardır.

23 Nisan Salı günü Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olması sebebiyle resmi tatil tüm yurtta uygulanacaktır. Bu sebeple Ücretli öğretmenler 23 Nisan Salı günü de ücret alamayacaklardır.

22 çalışma gününden oluşan nisan ayında Ücretli öğretmenler toplamda 5 gün ücret alamayacaklardır. Ücretli öğretmenlerin nisan ayı ek ders tutarları 17 iş günü üzerinden hesaplanacaktır.

Meb Hocam / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

5 Yorum