Tüm Öğretmenlerin İki Haftalık Ek Ders Ücreti Kesilecek

Tüm Öğretmenlerin İki Haftalık Ek Ders Ücreti Kesilecek

Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı Kamu Kurum ve kuruluşlarında öğretmen olarak görev yapan personelin ek ders ücretlerinin hesaplandığı haftaya girmiş bulunmaktayız. Öğretmenlerin nisan ayı ek ders ücretleri hesaplanırken iki haftalık kesinti yapılacak. Peki söz konusu kesinti hangi sebeple yapılacaktır?

Öğretmenlerin ek ders ücretleri içinde bulunmuş olduğumuz hafta itibari ile idari personel tarafından hesaplanmaktadır. Söz konusu idari personel okul müdürü ve müdür yardımcılarıdır.

Öğretmenler nisan ayında Bayram haftasının içinde olduğu 8 Nisan ile 12 Nisan arasında izini sayıldılar. Konusu bayram haftası sebebiyle öğretmenlere ek ders ücreti ödenmeyecek. Öğretmenlerin diğer bir ek ders kesintisi ise 23 Nisan tarihinde yapılacak.

Ancak 23 Nisan tarihinde ders dışı egzersiz faaliyetleri ve nöbet görev ücretleri dışında bütün ek ders ücretleri ödenecektir. Son haftası olan 29-30 Nisan tarihlerindeki ek ders ücretleri ise hafta bütünlüğü hesabı sebebiyle mayıs ayına dahil edilecektir.

Özetlemek gerekirse öğretmenlerin bayram haftasındaki ek ders ücretleri ve Nisan ayının son Haftasına denk gelen 29 30 Nisan tarihlerindeki ek ders ücretleri nisan ayı ek ders hesabına dahil edilmeyecektir.

Meb Hocam/ ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

6 Yorum