Öğretmenlerin İl İçi Yer Değiştirme İşlemleri Başlıyor

Öğretmenlerin İl İçi Yer Değiştirme İşlemleri Başlıyor

Milli Eğitim Bakanlığına bağlı eğitim kurumlarında görev yapan öğretmenlerin il içi yer değiştirme işlemleri başlamak üzere. Peki söz konusu başvuru hakkı kimlere tanınmıştır. Başvurular ne zaman başlayacaktır? Detaylar haberimizde...

Öğretmenleri merakla bekledikleri süreçlerden bir tanesi de il içi yer değişikliği iş ve işlemleri ile ilgili ilan edilecek olan takvimdir. Söz konusu takvim ile ilgili olarak Milli Eğitim Bakanlığı sene başında bir program hazırlamıştır.

Okullarda görev yapan kadrolu öğretmenler için il içi yer değişikliği işlemleri ne zaman başlayacaktır?
Bakanlığın hazırlamış olduğu takvim gereği il içerisindeki münhal durumda bulunan alanları ile ilgili olan kadrolara öğretmenler başvurabileceklerdir. Başvuru şartları aynı ilde 3 yıl çalışmış olmak ve kadrolu Öğretmen olmak olarak belirlenmiştir.

Başvuru işlemleri öğretmenler tarafından MEBBİS modülü üzerinden yapılacaktır.

Bakanlığın yayınladığı takvime göre öğretmenlerin il içi isteğe bağlı yer değişikliği 13-20 Mayıs, iller arası isteğe bağlı yer değişikliği de 3-9 Haziran tarihleri arasında yapılacak.

Meb Hocam / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.