Öğretmenler dikkat, o paralar hesaplara yatırıldı

Öğretmenler dikkat, o paralar hesaplara yatırıldı

Öğretmenler ve ilgili personel, banka hesaplarını kontrol ederek ücretlerin yatırılıp yatırılmadığını görebilirler. Açıklamaya göre, Türkiye genelinde ve İstanbul özelinde olmak üzere farklı görevlere göre belirlenen ücretler şu şekildedir: Öğretmenler dikkat, o paralar hesaplara yatırıldı

Öğretmenler dikkat, o paralar hesaplara yatırıldı. 23 ve 24 Mart 2024 tarihlerinde Anadolu Üniversitesi'nin düzenlediği bahar yarıyıl vize sınavlarında görev alan öğretmen ve diğer personelin sınav görev ücretleri banka hesaplarına yatırıldı.

Öğretmenler ve ilgili personel, banka hesaplarını kontrol ederek ücretlerin yatırılıp yatırılmadığını görebilirler. Açıklamaya göre, Türkiye genelinde ve İstanbul özelinde olmak üzere farklı görevlere göre belirlenen ücretler şu şekildedir:

İstanbul hariç Türkiye genelinde Bina Sınav Sorumlusu 707,70 TL, Bina Sınav Sorumlusu Yardımcısı 575,58 TL, Salon Başkanı 500,50 TL ve Gözetmen 425,43 TL alırken, İstanbul'da sırasıyla 764,40 TL, 627,90 TL, 546 TL ve 464,10 TL olarak belirlenmiştir.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

2 Yorum