Öğrencilerin kaderi bu hafta belli olacak, kimler sınıfta kalacak?

Öğrencilerin kaderi bu hafta belli olacak, kimler sınıfta kalacak?
14 Haziran Cuma günü tüm yurtta tüm kademelerde öğrenciler karne alacak. 2023/ 2024 Eğitim Öğretim Yılının sonuna yaklaştığımız şu günlerde okullarda çok önemli toplantılar yapılacak. Peki öğrencilerin sınıfta geçip kalmalarına kimler karar verecek? Söz konusu toplantılara kimler katılacak?

2023/ 2024 Eğitim Öğretim Yılının sonuna yaklaştığımız şu günlerde okullarda çok önemli toplantılar yapılmamaktadır. Söz konusu toplantılar öğrencilerin bir sonraki eğitim öğretim yılına geçişleri için hayati önem taşımaktadır.

Karnesinde en az bir adet zayıfı olan öğrenciler söz konusu kurul kararı ile sınıfta kalacaklar veya sınıflarını geçecekler. Ancak söz konusu kararlar sene sonu şube öğretmenler kurulu kararları ile belli olacak.

Bu toplantılara sene sonu ortalamasında en az bir adet zayıfı olan öğrenciler için karar verilecek. Söz konusu kararı öğrencinin dersine giren öğretmenler verecektir. Verilecek olan kararlar toplanacak ve çoğunluğun kararı geçerli olacaktır.

Eşitlik olması durumunda ise toplantıya başkanlık eden müdür yardımcısının vereceği karar geçerli olacaktır. Alınan kararlar e-okul sistemine işlenecektir.

Meb Hocam/ ÖZEL HABER