O öğretmenler maaşla ödüllendirilecek

O öğretmenler maaşla ödüllendirilecek
Öğretmenlerin ödül iş ve işlemleri haziran ayı itibariyle başlayacaktır. Milli Eğitim Bakanlığı ödül iş ve işlemleri için bir süreç belirlemiştir. Peki kimlere ödül verilecek? Ödül verilmesine kimler karar verilecek?

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından öğretmenlere verilecek aylıkla ödüllendirme işlemleri için 3 Haziran tarihinde süreç başlayacak. Ödül verilmesi süreci üç adet başarı belgesi almış öğretmenler arasından okul müdürü tarafından il ve ilçe milli eğitim müdürlüklerine teklif edilmesi ile gerçekleşecektir.

Süreç mebbis üzerinden sadece okul müdürleri tarafından başlatılacak ve bu görev asla müdür yardımcılarına devir edilmeyecektir. Yapılacak olan iş ve işlemlerde yaşanacak herhangi bir hatadan okul müdürleri sorumlu tutulacaktır.

Okul müdürlerinin teklif ettiği isimlerin merkez teşkilatı tarafından onaylanması durumunda ise öğretmenlere aylıkla ödüllendirme yapılacaktır. Süreç ayrıca ilçe milli eğitim müdürlükleri tarafından da dikkatle takip edilecektir. Okul müdürleri arasından ödül verilecek olanları ise il ve ilçe milli eğitim müdürleri belirleyecektir.

Meh Hocam/ ÖZEL HABER