Nisan Ayı Ek Derslerinde Büyük Kesintiler Yapılacak

Nisan Ayı Ek Derslerinde Büyük Kesintiler Yapılacak

1 Nisan seçim tatili ve 8 Nisan'dan 15 Nisan'a kadar süren bayram tatili sebebiyle öğretmenlerin ek derslerinden belirli miktar kesintiler yapılacaktır. Söz konusu kesinlikle hangi ders görevlerinden yapılacak? Tüm detaylarıyla sizler için araştırıp haberimizde sunuyoruz...

Nisan ayı ek dersleri hakkında!
1 Nisan 2024 tarihinde nöbet ve ders dışı etkinlik hariç yönetici ve öğretmenler üzerinde bulunan aylık ve ek ders karşılığı görevlerini yapmış sayılarak ek ders ücretinden yararlanacaklardır.


8-9 Nisan 2024 tarihlerinde öğretmenlerle ilgili herhangi bir meslek ve çalışma programı belirlenmediğinden öğretmenlere herhangi bir göreve bağlı olarak ek ders ücreti ödenmeyecektir.


8-9 Nisan tarihlerinde yöneticiler bugünlere ait ek ders ücretlerini tam alacaklardır idari izinde görevi başında bulunan personel amirin uygun bulacağı bir zamanda çalıştığı süre kadar izinli olacaktır.


23 Nisan 2024 tarihinde nöbet ve ders dışı etkinlik hariç yönetici ve öğretmenler üzerlerinde bulunan aylık ve ek ders karşılığı görevlerini yapmış sayılarak ek ders ücretinden yararlanacaktır.


Ücretli öğretmenler idari tatil ara tatil ve resmi tatilde ücret alamazlar.

Meb Hocam/ ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.