MEB'den Öğretmenlere 3 Oturum Sınav Görevi

MEB'den Öğretmenlere 3 Oturum Sınav Görevi
Milli Eğitim Bakanlığı 9 Temmuz tarihinde 3 oturum olarak yapılacak, MEB görevde yükselme sınavları için görev talebi toplamaya başladı. MEB'den Öğretmenlere 3 Oturum Sınav Görevi..

MEB'den Öğretmenlere 3 Oturum Sınav Görevi

Milli Eğitim Bakanlığı sınav görev talebi topluyor. MEBBİS üzerinden yayımlanan bilgiye göreMilli Eğitim Bakanlığı 9 Temmuz tarihinde 3 oturum olarak yapılacak, MEB görevde yükselme sınavları için görev talebi toplamaya başladı. MEB'den Öğretmenlere 3 Oturum Sınav Görevi.

Milli Eğitim Bakanlığı görevden yükselme sınavı 9 Temmuz 2023 tarihinde 3 oturum şeklinde yapılacak. Bakanlık kadrolarında görev yapan memur, öğretmen ve idarecilerin katılacağı sınavda gözetmen yada salon başkanı olarak görev almak isteyen öğretmenler 30 Haziran tarihine kadar MEBBİS üzerinden giriş yapıp, sınav işlemleri modülü kısmında görev talebinde bulunabilecekler.

MEB görevde yükselme sınavı 9 Temmuz tarihinde 09:30 - 12:30 ve 16:00 saatlerinde 3 oturum olarak yapılacak.

mebbissinavgorevi.jpg

MEB'den Öğretmenlere 3 Oturum Sınav Görevi Talebi İçin TIKLAYIN

MEB görevde yükselme sınav ücreti ne kadar?

MEB görevde yükselme sınavında görev alacak öğretmenler, sınav 1 temmuz tarihinden sonra yapılacağı için sınav görev ücretleri en az yüzde 40 oranında zamlı ödenecek. Günce olarak MEB tarafından yapılan bu sınavlarda öğretmenlere ödenen ücretler ise şu şekilde ;

Gözetmen : 584 TL ( yüzde 15 vergi dilimi )

Salon Başkanı : 602 TL ( yüzde 15 vergi dilimi )