Maaş farkını ve seyyanen zammı en erken yatıran İlçe MEM

Maaş farkını ve seyyanen zammı en erken yatıran İlçe MEM
Her ay yapılan ek ders ödemelerinde olduğu 14 günlük maaş farkını ve seyyanen zam tutarını yine o ilçe mem en erken yatırdı.

Bilindiği gibi memurlar Temmuz ayında maaşlarına yüzde 17,55 oranında ve 8 bin 77 TL seyyanen zam aldılar. Ancak 8 bin 77 lira seyyanen zammı içeren yasal düzenleme meclisten daha sonra geçtiği için, tüm memurlara bu ödemeler 14 günlük maaş farklarıyla birlikte ek bordro ile ödendi.

Şu sıralar ise memurlarda olduğu gibi öğretmenlerde seyyanen zam tutarı ve 14 günlük maaş farkları ödenmeye başladı. Birçok il ve ilçe MEM 14 günlük maaş farkını ve seyyanen zam tutarını öğretmenlerin hesaplarına farklı günlerde aktarırken, Derince İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde görevli öğretmenler ek derslerini en erken aldıkları gibi 14 günlük maaş farklarını ve seyyanen zammı Türkiye'de en erken alan ilçe personeli oldular.

Öte yandan geçtiğimiz günlerde yine Derince de öğretmenlerin ek ders ödemelerini ayın 1 yada 2. günü aldıklarını yazmış ve bu konuda Derince İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünü tebrik etmiştik.