İsteyen öğretmenlere ek ders karşılığında yaz tatilinde online çalışma fırsatı

İsteyen öğretmenlere ek ders karşılığında yaz tatilinde online çalışma fırsatı
Abide projesinde öğrencilerin sınavlarını puanlamak üzere öğretmen görevlendirmesi yapılacaktır. Söz konusu projede görev almak isteyen öğretmenler için milli eğitim müdürlüklerince okul müdürlerine talimatlar verildi. Peki hangi branş öğretmenleri söz konusu projede yer alarak online çalışıp ek ders ücreti alacak?

ULUSAL ARAŞTIRMA PROJESİ ABİDE 2024 Araştırması’nın açık uçlu maddelerinin puanlanması için MEB ek ders yönetmeliğinin 16/2 maddesi uyarınca ilgili branşlardan öğretmen görevlendirmesi yapılacaktır. Puanlama çalışmalarının Temmuz ayının 2. haftasından sonra yapılması planlanmaktadır.

Çalışma programında 4, 8 ve 10. Sınıf puanlamaları, her bir sınıf düzeyi için farklı tarihlerde ve 1’er hafta olarak planlanacağından uygun branştaki bir öğretmen birden fazla sınıf düzeyindeki puanlamada görev alabilecektir.

Görevlendirilen öğretmenlerimiz puanlama çalışmalarını internet bağlantısının olduğu bir bilgisayardan yapabilecektir. Söz konusu projede Türkçe, Matematik ve Fen Bilimleri öğretmenleri görev alabileceklerdir. Öğretmenlere görevleri süresince ek ders ücreti ödemesi yapılacaktır. Söz konusu öğretmenler görev almak istediklerini 31 Mayıs Cuma gününe kadar okul müdürlüklerine bildirebileceklerdir.

Meb Hocam/ ÖZEL HABER