Hafta sonu sınav görevi olan öğretmenler dikkat!

Hafta sonu sınav görevi olan öğretmenler dikkat!

21 Nisan 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan Bursluluk sınavında görevli olan öğretmenler dikkat! Öğrencilerin yanı sıra görevli öğretmenlerinde dikkat etmesi gereken bazı noktalar bulunuyor. Görevli öğretmenlerin sınav öncesi, süresi ve sonrasında dikkat etmesi gereken hususlar neler? Görevli öğretmenlerin yapması gereken işlemler neler? İşte tüm detaylar...

21 Nisan Pazar günü gerçekleştirilecek olan bursluluk sınavı için görevli öğretmenlerin yerleri ve görev dağılımları açıklandı. Bu hafta sonu gerçekleştirilecek sınav için görevli öğretmenlerin dikkat etmesi gereken hususlara yönelik tebliğde duyuruldu.

Bursluluk sınavı görevli öğretmenleri dikkat!

Bursluluk sınavında görev alan öğretmenler sınav bu hafta sonu yani 21 Nisan 2024 Pazar günü saat 10:00’da başlayacak. Görevli öğretmenler olarak sınav öncesinde, sürecinde ve sonrasında dikkat edilmesi gereken hususlar bulunuyor.

Görevli öğretmenlerin sınav öncesinde, süresince ve sınavdan sonra gerçekleştirmesi gereken tüm görevlere buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.