23 Nisan Salı öğretmenlere ek ders ödenecek mi?

23 Nisan Salı öğretmenlere ek ders ödenecek mi?

Öğretmenler, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın resmi tatil olması sebebiyle ek ders ücretleriyle ilgili bilgi edinmeye çalışıyorlar. Bu tarihin Salı gününe denk gelmesi nedeniyle öğretmenlere ek ders ücreti ödenip ödenmeyeceği ve ek ders ücretinin miktarı merak konusu.

Öğretmenler, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın resmi tatil olması sebebiyle ek ders ödemelerinin nasıl işleyeceğini merak ediyorlar. Bu özel günde, Salı gününe denk gelen 23 Nisan'da ek ders ücreti ödenip ödenmeyeceği ve ücretin miktarı sorgulanıyor.

Ek ders ücreti, öğretmenlerin haftalık 15 saatlik normal çalışma sürelerinin üzerine verilen dersler için yapılan ödemelerdir. Resmi tatillerde, bu durumun nasıl ele alındığı öğretmenler tarafından inceleniyor. İşte 23 Nisan için ek ders ücretiyle ilgili detaylar:

23 Nisan'da Ek Ders Ücreti Ödenir mi?

Milli bayramlar nedeniyle okulların tatil olması ve ders yapılmaması durumunda, okul yöneticileri ve öğretmenler ek ders ücreti almaya devam eder.

2024 Yılı Ek Ders Ücreti Ne Kadar?

2024 yılı için yapılan Ocak zammı sonrasında, sözleşmeli öğretmenler için ek ders ücreti saat başına 77,05 TL, kadrolu öğretmenler için ise 89,69 TL olarak belirlendi.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.