YÖKDİL Ne Zaman? Son Başvuru Tarihi Ne Zaman? Sonuçlar Ne Zaman Açıklanacak?

YÖKDİL Ne Zaman? Son Başvuru Tarihi Ne Zaman? Sonuçlar Ne Zaman Açıklanacak?

YÖKDİL ne zaman? Başvuruları 18 Nisan, yani bugün itibari ile başlayan e-YÖKDİL sınavları üç ayrı günde ve üç farklı sınav şeklinde yapılacak. Buna göre son başvuru e-YÖKDİL son başvuru tarihleri ne zaman? Geç başvuru tarihi var mı? Hangi sınav hangi gün yapılacak? Sonuçlar ne zaman açıklanacak? Adaylar sınav sonuçlarına nereden erişim sağlayacaklar? e-YÖKDİL 1 - 2 - 3 sınavları hangi derslerden yapılacak?

YÖKDİL ne zaman? ÖSYM tarafından açıklanan sınav takvimi sonrasında e-YÖKDİL 1 - 2 - 3 hakkında bilgiler internet ortamında araştırılmaya başlandı. Sınav başvuruları yapılmaya başlanırken YÖKDİL tarihi ve sonuçları ne zaman açıklanacak gibi konulara yoğun ilgi duyuluyor.

YÖKDİL ne zaman? Başvuruları bugün yani 18 Nisan 2024 itibari ile başlayan e-YÖKDİL sınavları 1 - 2 - 3 şeklinde yapılacak. Adaylar sınav tarihlerini, sonuçların açıklanacağı tarihleri merakla bekliyor. Bu arada başvuruların yapılması ile birlikte adaylar sürece daha yoğun bir hazırlık içerisine girecek.

e-YÖKDİL/1 İngilizce - Sosyal Bilimler sınavı 11 Mayıs 2024 tarihinde yapılacak. Sınav için bugün, yani 18 Nisan 2024'te başlayan başvurular 2 Mayıs 2024'e kadar devam edecek. Sınav sonuçları ÖSYM AİS sayfası içerisinden sınavla aynı gün açıklanacak.

e-YÖKDİL/2 İngilizce - Sağlık Bilimleri sınavı 12 Mayıs 2024 tarihinde yapılacak. Sınav sonuçları ise adayların sınava girdikleri gün ÖSYM AİS üzerinden açıklanacak. Başvurular bugün başladı ve 2 Mayıs 2024 tarihine kadar devam edecek.

e-YÖKDİL/3 İngilizce - Fen Bilimleri sınavı 18 Mayıs 2024 tarihinde yapılacak. Sınav için bugün başlayan başvurular 9 Mayıs 2024 tarihine kadar devam edecek. Sınav sonuçları, ÖSYM AİS sayfası üzerinden, sınavın yapıldığı gün öğrenilebilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.