TOKİ ilk evim kampanyasını kaçıranlara müjde! Günlük 100 TL’ye tapulu arsa satışı başlıyor!

TOKİ ilk evim kampanyasını kaçıranlara müjde! Günlük 100 TL’ye tapulu arsa satışı başlıyor!

TOKİ İlk Evim Konut Projesi kampanyasına katılmakta gecikenler, ucuza ev sahibi olma fırsatı elinden kayıp gidenler için müjdeli haber geldi. 2+1, 3+1 kendinize ait konutu inşa edebileceğiniz taksitli arsa satışı başlıyor. Üstelik günde 100 TL'ye tapu sahibi olmak mümkün. İşte merak edilen tüm detaylar…

Uzun süredir bekleniyordu. 47 il için TOKİ tarafından duyurulan taksitli arsa satışı projesi resmen başlıyor. Uzun süredir birikim yapanlar, bekledikleri yatırım fırsatını bu özel proje ile elde edecek. TOKİ resmi internet sitesi üzerinden yaptığı paylaşımla arsa satışı yapılacak illerin listesini tek tek paylaştı. Aylık taksitlerle ucuza arsa satın almak isteyenlerin ne yapması gerekecek şartlar belli oldu.

Kira fiyatlarının günden güne arttığı bir dönemde TOKİ tarafından müjdelenen bu özel proje kırk yılda bir gelen özel bir fırsat sunuyor. Vatandaşlar ayda 3.500 TL günde 116 TL ödeyerek kendilerine ait tapulu arsanın sahibi olabilecek.

TOKİ'nin paylaştığı listede yer alan iller arasında; Konya, İzmir, Ankara, Mersin, Afyon, İstanbul, Kayseri, Isparta, Gaziantep, Nevşehir, Kütahya, Kocaeli, Trabzon, Yalova, Şanlıurfa gibi çok sayıda il bulunuyor.

toki-ilk-evim-kampanyasini-kaciranlara-mujde-gunluk-100-tlye-tapulu-arsa-satisi-basliyor.png

TOKİ Projesine Kimler Başvurabilir?

TOKİ arsa satış projesine başvuruda bulunmak isteyenlerin 18 yaşını aşmış olması ve T.C vatandaşı olması gerekiyor. Başvuracak kişi için özel bir ikamet şartı ya da düzenli bir gelir sahibi olup olmadığına dikkat edilmiyor. Başlangıçta teminat bedelini ödeyerek aylık taksitleri ödeyebilme garantisi veren her hak sahibi bu fırsattan faydalanabilecek.

Ayda 3.500 TL taksitlerle satışa sunulacak TOKİ arsaları 24 ay vade ile geri ödenebilecek. Başlangıçta ödenen teminat bedeli yapılacak kura sonrası adınız çıkmadığında hesabınıza otomatik olarak geri aktarılacaktır.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

16 Yorum