O Öğretmenlere Ankara'da Seminer Verilecek

O Öğretmenlere Ankara'da Seminer Verilecek

Milli Eğitim Bakanlığına bağlı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü tarafından öğretmenlere Ankara'da yüz yüze usulüne göre kurs verilecek. Peki söz konusu kurs ne zaman düzenlenecek? Kimler kursa katılacak?

Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü tarafından Ankara'da 16-20 Nisan tarihleri arasında kurs düzenlenecektir. Söz konusu kursun konusu yapay zekadır. Yapay Zekâ Uygulamaları Eğitici Eğitimi Kursu olarak geçen kurs 120 kişinin katılımıyla uygulamalı olarak gerçekleştirilecektir.

yapay-zeka-egitici-egitimi-kursu.jpg

Söz konusu kurs için Öğretmen Bilişim Ağı ( Ö B A ) üzerinden öğretmenlere uygulanan yapay zekâ konulu eğitimleri bitiren Fatih Projesi eğitmeni olan öğretmenler arasından 120 kişi katılımcı olarak belirlenmiştir.

Söz konusu kursu alan öğretmenler ise mahalli çapta düzenlenecek olan öğretmenlerin yeni teknolojilere ve yapay zeka uygulamalarına adapte olabilmelerini sağlayacak olan kurslarda görev alacaklardır.

Söz konusu kursu tamamlayan öğretmenler mahalli düzeyde açacakları kurslarda ek ders ücreti karşılığı görev yapacaklardır.

Meb Hocam/ ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

3 Yorum