Nisan seminerleri online oldu! Memleketine dönme planı yapan öğretmene ucuz bilet uygulamaları

Nisan seminerleri online oldu! Memleketine dönme planı yapan öğretmene ucuz bilet uygulamaları

Milli Eğitim Bakanlığı 9 günlük ara tatilde öğretmen seminerlerini online yapma kararı aldı. Yüz yüze olan seminer dönemi online oldu. Öğretmenler için bilet arayışı başladı. Memleketine dönme hazırlığı yapan öğretmenler için ucuza bilet satışı yapan firmalar var mı? Türk Hava Yolları indirimli bilet kampanyası nedir? Öğretmenlere ve ailelerine indirimli uçuş kampanyaları detayları ile haberimizde

Nisan ayı seminer dönemi için geri sayım başladı. Ara tatilde yüz yüze olan seminerler online oldu. Öğretmenler tatil planı hazırlığına başladı. Peki bu süreçte indirimli seyahat edebilmek mümkün mü?

İlk Müjde Türk Hava Yollarından geldi. Türk Hava Yolları ve Milli Eğitim Bakanlığı arasında yapılan işbirliği ile özel bir protokol anlaşması imzalandı. Bu anlaşma kapsamında Bakanlığa bağlı olarak görev yapan öğretmenler ve ailelerine indirimli uçuş fırsatından faydalanacak.

20 Nisan tarihine kadar Türk Hava Yollarında satışa sunulan kampanyalı biletlere ulaşmak isteyenler Türk Hava Yolları'nın resmi internet sitesi üzerinden satın alma işlemini tamamlayabilir. Öğretmenlere özel olarak 1 Kasım ve 20 Nisan 2024 tarihleri arasındaki tüm yurtiçi seyahatler %20 indirimli olarak kullanılabilecek.

İndirimli Uçak Bileti Nasıl Alınır?

Türk Hava Yolları'nın sunduğu bu özel teklif yalnızca öğretmen değil ailesi içinde geçerli olacak. Kampanya şartlarını karşılayan her hak sahibi, eşi ve çocukları ile birlikte indirimli seyahat edebilecek. Türk Hava Yolları indirimli bilet kampanyası ile ucuz uçak bileti satın almak isteyenler mobil uygulama üzerinden hesap açılışı yaparak alışverişe başlayabilir.

Türk Hava Yolları tarafından başlatılan bu uygulama AnadoluJet firması tarafından da desteklendi. AnadoluJet yurtiçi uçuşlarda öğretmenler ve aynı soyada sahip olan aile bireylerine indirimli uçuş yapabilme fırsatı sunacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

2 Yorum