Milyonlarca öğrenci geri sayıma başladı! Ara tatilin bitmesine kaç gün, kaç saat, kaç dakika kaldı?

Milyonlarca öğrenci geri sayıma başladı! Ara tatilin bitmesine kaç gün, kaç saat, kaç dakika kaldı?

Milli Eğitim Bakanlığına bağlı olarak hizmet veren eğitim kurumları için ara tatil dönemi sona eriyor. Son ara tatil hangi gün bitecek? 2023-2024 eğitim öğretim yılı bayram tatili sonrası ne zaman başlayacak? İşte merak edilen o bilgi…

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından paylaşılan ara tatil programına göre yaz tatili öncesi uygulanan son ara tatil bitiyor. Bu yıl ilk kez Ramazan Bayramı ile birlikte aynı döneme denk gelen ara tatil 9 gün sürdü. 9 günlük tatilin bitmesine kaç gün kaldı?

5 Nisan Cuma günü okullarda son kez eğitim verildi. Öğrenciler 6 Nisan tarihi itibariyle tatile girdi. 6 Nisan'da başlayan ara tatil 14 Nisan tarihinde sona erecek. Bu durumda 15 Nisan Pazartesi günü okullar yeniden eğitim ve öğretim faaliyetine açılacak. 9 günlük tatilin sonunda okula dönüş gerçekleştirildikten sonra yaz tatili ne zaman başlayacak?

Bu yıl yaz tatili 14 Haziran 2024 tarihinde başlayacak.

milyonlarca-ogrenci-geri-sayima-basladi-ara-tatilin-bitmesine-kac-gun-kac-saat-kac-dakika-kaldi.webp

2024 yılı son ara tatilinin bitmesine tam iki gün kaldı. 15 Nisan Pazartesi sabahı okullar 81 ilde yeniden eğitime başlayacak.

15 Nisan 2024 itibarıyla 3 aylık yaz tatiline ne kadar zaman kaldı?

Ara tatil sonrası başlayacak okullar tam 60 gün sonra tatile girecek (1 ay 30 gün)

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.