İl Dışı Tayin Başvurusu Sonuç Ekranı! İl dışı öğretmen atama sonuçlarına nasıl bakılır?

İl Dışı Tayin Başvurusu Sonuç Ekranı! İl dışı öğretmen atama sonuçlarına nasıl bakılır?
2024 yılı iller arası isteğe bağlı yer değişikliği atama sonuçları açıklandı. Öğretmenlerin hizmet puanı üstünlüğüne göre yapılan inceleme sonrası gerçekleştirilen atama işlemlerinin sonuçları nereden öğrenilir? İl dışı öğretmen atama sonuçlarına nasıl bakılır? İşte detaylar

Uzun süredir bekleniyordu. 2024 yılı öğretmenlerin ili il dışı tayin atama başvuruları sonuçlandı. Bakanlığa ait resmi internet sitesi üzerinden sorgulamaya açıldı. personel.meb.gov.tr adresinden paylaşılan bilgiye göre 3 ve 7 Haziran tarihleri arasında başvuruları alınan iller arası yer değişikliği atama başvuru sonuçları belli oldu.

2024 yılı Eylül ayı itibariyle öğretmenlik görevini farklı bir ilde gerçekleştirmek isteyenlerin yaptıkları başvurular sonuçlandı. Öğretmenlerin il dışı yer değiştirme sonuçları 11 Haziran Salı günü itibariyle sorgulanabilecek.

İl Dışı İsteğe Bağlı Yer Değişikliği Başvuru Sonucunu Sorgula!

2024 yılı il dışı isteğe bağlı yer değişikliği başvuru sonuçlarını sorgulayabilmek için MEBBİS sistemi üzerinden T.C kimlik numarası ve şifre ile görüntüleme yapılabilir. 2024-2025 eğitim öğretim yılını hangi ilde ve hangi okulda geçireceğine öğrenmek isteyenler için il dışı atama sonuçları sorgulama ekranı

2024 yılı iller arası yer değişikliği Atama Sonuçları sorgula

NOT: Hizmet puanı esasına dayalı olarak gerçekleştirilen yer değişikliği için ataması gerçekleşen öğretmenin ilişik kesme işlemleri 14 Haziran günü itibariyle başlayacak.