Hükümetin 23 Nisan kararı! 19-25 Nisan İBB 23 Nisan Etkinlikleri

Hükümetin 23 Nisan kararı! 19-25 Nisan İBB 23 Nisan Etkinlikleri

23 Nisan günü bu yıl çok coşkulu geçecek. 23 Nisan resmi tatil mi? Okul, üniversite ve işyerleri tatile mi girecek? İBB ilk kez festival tadında bir program hazırladı. 19-25 Nisan tarihlerinde çocuklarla buluşacak etkinliğin detayları haberimizde…

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı bu yıl hangi güne denk geliyor? araştırmalar başladı. MEB resmi tatiller takvimine göre her yıl resmi tatil olarak kutlanan 23 Nisan bu yılda coşkusunu hissettirecek.

23 Nisan günü hükümet tarafından resmi tatil ilan edildi. O gün okullarda eğitime 1 günlüğüne ara verilecek. MEB’e bağlı ilkokul, ortaokul ve lise kademelerinde başlayacak tatil üniversiteler içinde geçerli olacak.

23 Nisan günü özel sektör çalışanları ile kamu hizmetlileri de tatil yapacak. 2024 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı hangi gün olacak? Bu yıl 23 Nisan Salı günü kutlanacak.

hukumetin-23-nisan-karari-19-25-nisan-ibb-23-nisan-etkinlikleri.png

İBB 19-25 Nisan 23 Nisan Etkinlik Takvimi

19-25 Nisan Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali için 16 farklı ülkeden gelen çocuklar İstanbul’da karşılanacak. İBB 23 Nisan’a özel etkinlik ve konser verecek. 7 gün boyunca sürecek 23 Nisan festivali için 11 ilçede etkinlik düzenlenecek.

Resmi etkinlik alanları: “23 Nisan Çocuk Festivali, İBB Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu, Artİstanbul Feshane, Arnavutköy İSKİ Terkos Kültür Evi ve Yaşam Parkı, Baruthane, Bayrampaşa Atatürk Parkı, Büyükada Atatürk Meydanı, Çatalca Cumhuriyet Meydanı, Çekmeköy, Çubuklu Silolar, Gaziosmanpaşa, Kadıköy İstanbul Oyuncak Müzesi, Sancaktepe Belediye Binası Önü, Silivri, Sultanbeyli, Şile, Turşucuzade Konağı, Tuzla Sahil Tören Alanı, Üsküdar Sahil Meydanı ve Zeytinburnu Topkapı Kültür Parkı İçi-Topkapı Amfi”

  • Florya’da Zeybek gösterisi

  • Üsküdar sahil meydanında Ceza ve Zeynep Bastık konseri

  • İstanbul Senin uygulamasında ücretsiz bilet ve davetiyeler

  • Tasarım Atölyeleri

  • İBB Şehir Tiyatroları etkinlik

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.