Bursluluk Sınavı Geç Görev Başvurusu

Bursluluk Sınavı Geç Görev Başvurusu

21 Nisan pazar günü düzenlenecek olan bursluluk sınavında görevlendirilecek öğretmenlerin başvuruları sona ermiştir. Ancak görev onayı yapmayan öğretmenler yerine tekrar görevlendirme işlemleri yapılacaktır. Peki söz konusu görevlendirme işlemleri ne zaman yapılacaktır? Söz konusu sınav görevi için başvurular nereden alınacaktır? Tüm detaylarını sizler için araştırıp haberimizde sunuyoruz...

İlköğretim Kurumları ve ortaöğretim kurumları bursluluk sınavı 21 Nisan pazar günü tüm ülke genelinde ortak olarak belirlenen sınav merkezlerinde düzenlenecektir.


Bursluluk sınavı ile ilgili görev almak isteyen öğretmen başvuruları sona ermiştir. Ancak görev çıkmasına rağmen söz konusu görevi onaylamayan öğretmenlerin yerine yeni görevliler belirlenecektir. Bu görevlilerin belirleme işlemleri MEBBİS, sınav işlemleri modülü üzerinden yapılacaktır.

bursluluk-sinavi-ek-gorev-basvurusu.jpg15 Nisan tarihinde sona erecek olan onay işlemlerinin ardından görev olayında bulunmayan öğretmenler yerine 16 Nisan tarihinden itibaren yeni görev başvuruları yapılacaktır.

Söz konusu görev başvuruları 17 Nisan tarihinde sona erecektir.
17 Nisan tarihine kadar görev olaylarında bulunmayan personel için ek başvuru hakkı ve süresi tanımlanmayacaktır.

Meb Hocam / ÖZEL HABER