Bakan Tunç Son Dakika! GYS skandalı! Kulisler bu iddia ile çalkalanıyor!

Bakan Tunç Son Dakika! GYS skandalı! Kulisler bu iddia ile çalkalanıyor!

2024 GYS merkez ve taşra atama sonuçlarının açıklandığı dakikalarda skandal bir olay yaşandı. Sınav sonrası sosyal medyaya sızan bazı sorular olduğu ve o soruların sınavdan bağımsız hükümete ve dine yönelik olduğu söylendi. Bakan Tunç iddiaları bakın ne yanıt verdi?

Bakan Tunç’u sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapmak zorunda bırakan o skandal gelişme herkesi şaşkınlığa uğrattı. GYS sınavında sorulduğu iddia edilen bazı sorular kamuda infial yarattı. Her kafadan farklı bir sesin yükseldiği anda Bakan Tunç olaya el attı. Sosyal medya hesabı üzerinden tüm bu iddiaları reddeden bir paylaşım yaptı. Peki Tunç o paylaşımda ne dedi?

bakan-tunc-son-dakika-gys-skandali-kulisler-bu-iddia-ile-calkalaniyor.png

Adalet Bakanı’nın sosyal medyada yer verdiği paylaşım:

“2024 GYS sınavında sorulduğu iddia edilen “Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kaç çocuğu var?” , “HZ. Peygamberin çocuklarının ismi nelerdir?” sorularının tamamı “gerçek dışı ve büyük bir yalandır.” dedi ve ekledi:

“Mülakat sırasında asla bu tarz sorular sorulmamıştır. Amaç gündem oluşturmak, algı yaratmak. Bu iftirayı dillendirerek siyaset malzemesi yapmak kimseye yakışmaz.”

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.