Bakan Tekin’den öğrencilere etkinlik daveti! “Öğrencilerimizi Bekliyoruz”

Bakan Tekin’den öğrencilere etkinlik daveti! “Öğrencilerimizi Bekliyoruz”
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin sosyal medya hesabı üzerinden öğrencileri etkinlik haftasına davet etti. “Sportif ve kültürel faaliyetlere aktif katılın” diyerek müjdeyi verdi.

Bakan Tekin sosyal medya hesabı üzerinden 2023-2024 eğitim öğretim yılının son haftası itibariyle tüm kademelere yönelik çağrıda bulundu. Keyifli ve eğitici şekilde yaza hazırlık yapıldığını ifade eden Tekin, öğrencileri ders kitaplarının ötesinde farklı beceri alanı ile buluşturacak ve doğayı keşfedecek imkanlar sunan bu faaliyete topyekün davet etti.

Bakan Tekin'in işte öğrencilere o mesajı: “Bu hafta boyunca sanatsal, sportif, kültürel ve bilimsel faaliyetler başta olmak üzere birçok etkinlikte öğrencilerimizi bekliyoruz. Bugün itibariyle başlayacak olan bu özel haftada tüm öğrencilerimizi aktif katılmaya ve coşkuyla bu etkinliklere dahil olmaya davet ediyoruz.”

Faaliyet Haftasında Ders İşlenecek mi?

Yıl sonu faaliyet haftası kapsamında 81 ilde okulun fiziki altyapısı ve öğretmen kapasitesi göz ardı edilmeden etkinlikler coşkuyla tamamlanacak. Tüm hafta boyunca öğrenciler ders işlemek yerine kültürel, bilimsel ve sportif aktivitelere katılarak yaz tatiline dinlenmiş olarak girecek.

Bakan Tekin'e göre alınan bu karar öğrencinin farklı alanlarda bulunan kabiliyetini, becerisini geliştirebilmeyi eğlenerek öğrenme imkanı bulabilmesini sağlayacak.