Babadan arsa kalmasını beklemeyin! 10 bin TL’ye TOKİ arsa/konut projesine başvuru fırsatı!

Babadan arsa kalmasını beklemeyin! 10 bin TL’ye TOKİ arsa/konut projesine başvuru fırsatı!

Toplu konut projeleri ile dar gelirli ve orta gelirli ailelere yatırım fırsatı sunan TOKİ bu kez sudan ucuza arsa satış projeleri ile yeni aya damga vuracak. Mayıs ayı itibariyle TOKİ'nin konut kredisi veya arsa satış ihalesi kampanyalarına başvurulabilecek

Ömürlük yatırım fırsatı sunan TOKİ aylık uygun ödemelerle yeni bir ev sahibi olabilmenin fırsatını sunuyor. Özellikle Büyük şehirlerde artan kira masrafları düşünüldüğünde kira öder gibi ev sahibi olabilmenin yollarını sunan TOKİ bu kez faizsiz konut kredisi desteği ile dikkat çekti.

SGK ve TOKİ işbirliği ile başlatılan yeni proje kapsamında 400 bin TL'lik konut kredisi faizsiz olarak başvuruyu açılacak. Dar gelirli kiracılar bu sayede kendi evinin sahibi olabilecek. TOKİ projeleri arasına dahil edilecek bu yeni adımı ile birlikte şartları karşılayan her vatandaşın bu fırsattan faydalanması sağlanacak.

Başvuru sahibinin; belirli bir gelir seviyesinin altında olması ve bulunduğu bölgede en az bir yıl ikamet etmiş olması yetecek. Özellikle düşük gelirli vatandaşları destekleme amaçlı başlatılan bu projeye ek olarak yurdun farklı bölgelerinde açık artırmaya sunulan arsa satışlarına da başvurulabilir.

400 Bin TL Konut Kredisinin Aylık Maliyeti!

TOKİ resmi internet sitesi üzerinden 33 farklı ilde uygun maliyetli sudan ucuza arsa satışını başlattı. Mayıs ayı itibariyle resmi site üzerinden düzenli takip yapılarak başvuru yapılabilir.

TOKİ'nin faizsiz 400 bin TL kredi kampanyası kapsamında sunduğu konut desteği 48 ay vade ile geri ödenebilecek. Bu sayede ayda sadece 10.866 TL ödeyerek yeni yuvanızın anahtarı elinizde olabilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.