Açıköğretim öğrencileri dikkat! Tarihler değişti: O sınav yazın ortasında başlayacak!

Açıköğretim öğrencileri dikkat! Tarihler değişti: O sınav yazın ortasında başlayacak!
Milli Eğitim Bakanlığı tarafından paylaşılan son dakika bilgisine göre Açık Öğretim Lisesi 3.dönem sınavları bu yıl Temmuz ayında uygulanacak. AÖL 3. dönem sınav tarihleri ne zaman oldu? Sınav sonuçları ne zaman ilan edilecek? İşte merak edilenler

Açık Öğretim Lisesi sınavlarının ikisi geride kaldı. Şimdi sırada 3. sınav yer alıyor. 2024 yılı AÖL sınav takvimine göre 3. dönem sınavları bu yıl Temmuz ayına denk geliyor. AÖL 3. dönem sınavına girecek adaylar için sınav giriş belgeleri ne zaman yayınlanacak?

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından paylaşılan sınav takvimine göre Açık Öğretim Lisesi 3.dönem sınavları 15 Temmuz itibariyle görüntülemeye açılacak. Sınav giriş belgesine erişmek isteyen adaylar T.C kimlik numarası ve şifresi ile birlikte aolweb.meb.gov.tr adresini ziyaret edebilir.

AÖL 3.Dönem Sınavları Ne Zaman?

Açık Öğretim Lisesi 3.dönem sınavları bu yıl 20 ve 21 Temmuz tarihleri arasında uygulanacak. Sınav kayıt işlemini sorunsuz şekilde tamamlayıp kayıt yenileme adımlarını vaktinde tamamlayanlar ancak sınava katılabilecek. Açık Öğretim Lisesi 3. dönem sınav giriş belgesi 15 Temmuz tarihinde görüntülemeye açılacak.

AÖL 3. dönem sınavı 20 - 21 Temmuz tarihleri arasında uygulanacak. Sınav soru ve cevap anahtarı 23 Temmuz tarihinde Bakanlığın internet sitesi üzerinden görüntülemeye açılacak.