5 Mayıs Pazar hangi sınav var? AUZEF vize sınavı bugün mü?

5 Mayıs Pazar hangi sınav var? AUZEF vize sınavı bugün mü?

4-5 Mayıs hafta sonu ÖSYM sınav takvimine göre hangi sınavlar uygulanacak? Bakanlık veya özel kurumlar tarafından gerçekleştirilen sınavlar dahil olmak üzere 5 Mayıs Pazar hafta sonu sınav var m? İşte detaylar

Kariyer hayatında yükselmek, derece alma gibi iyi bir eğitim hayatı için ön basamak olarak görülen sınavlar ÖSYM tarafından tüm bir yıla yayılarak uygulanıyor. Sınav takviminde her ne kadar açıklanmış olsa da hafta sonları bazen okul önlerinde yoğun kalabalıklar yine de şaşırtabiliyor. 5 Mayıs Pazar günü sınavlar var?

4 Mayıs Cumartesi (dün) Gelir İdaresi Başkanlığı Devlet Gelir Uzmanlığı Yardımcılığı giriş sınavı ile AUZEF vize sınavları uygulandı.

5 Mayıs Pazar Bugün Hangi Sınav Var?

5 Mayıs Pazar günü İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü İş Yeri Hekimliği ve İş Güvenliği Uzmanlığı sınavı ile AUZEF vize sınavlarının devamı uygulanacak.

İlk oturumu 4 Mayıs Cumartesi günü (dün) gerçekleştirilen AUZEF vize sınavının ikinci oturumu 5 Mayıs Pazar (bugün) gerçekleşecek. İstanbul Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesinde okuyan öğrenciler ara dönem vize sınavları için 81 ilde 112 sınav merkezinde ter dökecek. 4 yanlış 1 doğruyu götürdüğü vize sınavlarında her ders için 20 soru ve 30 dakika süre verilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.