2024 E-Okul ne zaman kapanıyor? Öğrenci devamsızlık, karne notu, teşekkür/takdir belgesi sorgula! 2.dönem son not girişleri…

2024 E-Okul ne zaman kapanıyor? Öğrenci devamsızlık, karne notu, teşekkür/takdir belgesi sorgula! 2.dönem son not girişleri…
Öğrencilerin merakla beklediği o soru yanıt buldu. E-okul sistemi hangi gün kapanacak? 2023-2024 eğitim öğretim yılı sonu yaklaşırken ikinci dönem son not giriş tarihleri haberimizde

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından aktif olarak kullanıma sunulan e-okul giriş ekranı öğrencinin devamsızlık bilgisini, not bilgisini ve katıldığı etkinliklerden elde ettiği dereceleri görebilmeyi sağlıyor. Öğrenciler notlarını düzenli olarak takip ederek o dönem sonunda takdir veya teşekkür belgesi alıp almayacağını veya bu belgeleri alabilmek için ne kadar puana ihtiyacı olduğunu görüntüleyebiliyor.

Velilerin öğrencisinin devamsızlık, karne ortalaması ya da not bilgisini görüntüleyebildiği e-okul ekranı hangi gün kapanıyor?

E-okul sisteminin kapanması ile beraber öğretmenin öğrenciyi değerlendirerek verdiği puanlama ekranının kapanması anlamına geliyor. Bu sebeple öğrenci takdir veya teşekkür alabilmek için belirli bir puana ihtiyaç duyuyorsa da tüm fırsatı kaçırmış oluyor.

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı E-Okul Sistemi Hangi Gün Kapanıyor?

E-okul erişimi karne gününe kadar sürdürülüyor. Ancak not girişleri karne gününe birkaç gün kala kapanıyor.

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı?

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından paylaşılan eğitim öğretim yılı takvimine göre bu yıl okullar 14 Haziran günü kapanacak. 29 Mayıs Çarşamba günü itibariyle okulların kapanmasına tam 16 gün kaldı.

E-Okul Veli Bilgi Sistemine Nasıl Giriş Yapılır?

Öğrenci notu nasıl görüntülenebilir? E-okul VBS sistemine girmek isteyenler mobil uygulamayı cep telefonuna indirebilir veya e-okul.meb.gov.tr adresine giriş yaparak Veli Bilgilendirme Sistemi kategorisine tıklayıp e-devlet aracılığı ile giriş ekranını aktif hale getirebilir.