Yusuf Tekin'den Öğretmen Atama Müjdesi! Bakan Tekin Atama için Tarih Verdi

Yusuf Tekin'den Öğretmen Atama Müjdesi! Bakan Tekin Atama için Tarih Verdi
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, katıldığı bir televizyon programında öğretmen adaylarına atama müjdesi verdi. Bakan Tekin atama konusunda ilk kez tarih verdi..

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin bu akşam A haber de Melih Altınok'un sebep sonuç programına katıldı. Binlerce öğretmen ve öğretmen adayının merak içinde izlediği programda Tekin merak edilen soruları cevapladı.

Şüphesiz ki programın en çok merak edilen sorusu öğretmen ataması olacak mı? sorusuydu. Sunucu Melih Altınok'un öğretmen öğretmen olacak mı ? sorusuna Bakan Tekin ilk tarih telaffuz etti. Bakan Tekin öğretmen atamaları konusunda, 2024 Şubat ayının işaret etti.

Bakan Tekin Şubat ayını işaret etti

Öğretmen atamaları konusu ile ilgili olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan ile konuştuklarını söyleyen Bakan Tekin, kısa bir süre içinde atama takvimi oluşturulacağını, her yıl atama mutlaka olduğunu aktardı. Tekin, öngörülerinin bahar yarı yılı başlamadan önce öğretmen atamalarını yapmak olduğunu vurguladı. MEB hocam Bakan Tekin atama sayısını ise Maliyet ile birlikte çalışarak belirleyeceklerini söyledi.

Bakan Tekin'in sözleri şu şekilde ;

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin; "Atama takvimi olacak. Öngörümüz bahar yarıyılı başlamadan önce sürecin tamamlanması. Atama sayısı Maliye ve bürokratik görüşmelere göre netleşecek."

mebhocam.com / özel Haber