Yerleri değişen yöneticiler o tarihe dikkat!

Yerleri değişen yöneticiler o tarihe dikkat!
4 veya 8 yıllık görev süresini tamamlayan yöneticilerin yeniden görevlendirme sonuçları dün itibari ile açıklanmaya başlandı. Bugün 81 ilin yeniden görevlendirme sonuçları ilan edilmişken merak edilen yerleri değişen yöneticilerin görevlerine ne zaman başlayacakları. İşte o tarih!

Yeniden görevlendirme sonuçları 81 il kapsamında açıklandı. İl İl Bakanlık bünyesinde yayımlanan ilanlar ile duyurulan yeniden görevlendirme işlemlerinde sıradaki adım yeniden görevlendirilen yöneticilerin göreve başlama tarihleri. Görev yerleri değişen yöneticiler ne zaman yeni görevlerine başlayacaklar?

Yeniden Yönetici Görevlendirme Takvimi

2 Nisan ile 5 Nisan tarihleri arasında başvuruları alınan yeniden görevlendirme işlemlerinin sonuçları Milli Eğitim Bakanlığı takviminde de açıklandığı üzere 16 Nisan tarihinde açıklandı. 81 il genelinde başvuru da bulunan ve yerleri değişen yöneticiler görevlerine ne zaman başlayacaklar?

2024 yılı Milli Eğitim Bakanlığına Bağlı Eğitim Kurumlarına Yeniden Yönetici Görevlendirme Takvimine göre yöneticiler 12 Temmuz 2024 tarihinde yeni görev yerlerinde başlayacaklar.

Büyükşehirlerin yeniden yönetici görevlendirme sonuçları ve MEB görevlendirme takvim detayları için buraya tıklayabilirsiniz.