Üniversite Adaylarına Büyük Destek

Üniversite Adaylarına Büyük Destek

Bu yıl 8 Haziran tarihinde düzenlenecek olan Temel Yeterlilik Testi TYT için üniversite öğrencisi olmak isteyen yüz binlerce öğrenci ter dökecek. Peki öğrencilerin çalışmalarına destek olmak için ÖSYM bir dizi videolar yayınladı. İşte o videoların detayları...

Üniversite adayı olmak isteyen öğrenciler için bu yıl 8 Haziran tarihinde başlayacak olan YKS için son aylara girmiş bulunmaktayız. Adaylar ilk olarak TYT adı verilen Temel Yeterlilik Testi Sınavında ter dökeceklerdir. Temel yeterlilik testi için ÖSYM bir dizi videoyu resmi internet sitesi aracılığıyla yayınladı ve sınava hazırlanan öğrencilerin hizmetine sundu.

osym-yks.jpeg

2023 yılında çıkmış olan TYT (Temel Yeterlilik Testi) sınav sorularının çözümlerini yayınladı. Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından yayınlanan 2023 yılında çıkmış olan soruların çözümleri sınava hazırlanan öğrencilerin ÖSYM’nin soru havuzundan yararlanmaları açısından büyük önem taşımaktadır.

Soru havuzunun daralmaması adına belirli kurallar koyan ÖSYM’nin verdiği hizmet öğrencilere sınava hazırlanmaları konusunda yardım sağlayacaktır.

Söz konusu videolara https://youtube.com/playlist?list=PLUYa52_9xFS_-W_eHQ4PgS4r1v4-xglOA&si=jtUzp1bL6LU8nl4j linkinden ulaşabilirsiniz.

Meb Hocam / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.