Süre sona erdi! Binlerce öğretmen sonuçların açıklanmasını bekliyor

Süre sona erdi! Binlerce öğretmen sonuçların açıklanmasını bekliyor
Proje okullarında görev yapan ve 4 senesi dolan öğretmenlerin tercih süresi sona erdi. Ülke genelinde 4 senesi dolan binlerce öğretmen yer değişikliği için tercihlerini yaptı ve sonuçların açıklanmasını bekliyor..

Proje okullarında görev yapan öğretmenlerin yer değiştirme süreci 16 Haziran günü başlamıştı. Binlerce öğretmen 16 - 19 Haziran tarihleri arasında proje okullarında çalışma süreleri 4 seneyi geçtiği için zorunlu olarak yer değiştirme talebinde bulundular.

ilk 4 senesi dolan öğretmenler ikinci 4 sene için yine aynı okullarını tercih edebildiler. Öğretmenler tercih işlemlerini 19 Haziran günü sonuna kadar MEBBİS üzerinden tamamladılar.

Süre sona erdi! Binlerce öğretmen sonuçların açıklanmasını bekliyor

Proje okullarında görev yapan ve 2018'den sonra ilk 4.senesini dolduran öğretmenlere tercih için verilen süre sona erdi. Sürenin tamamlanmasıyla birlikte Binlerce öğretmen sonuçların açıklanmasını bekliyor.

Proje okullarında ilk 4 senesini tamamlayan öğretmenler diledikleri takdirde, kendi okulları dışında başka bir proje okulunu da tercih edebilecekler. Proje okullarına atamalar MEB tarafından oluşturulan kurullar tarafından telif edilecek ve Milli Eğitim Bakanı'nın onayına sunulacak.

Sonuçların atamaların Bakan tarafından onaylanmasının ardından açıklanması bekleniyor.