Proje okulu dışındaki okullarda görev yapan idarecilerin görev süresi uzatılacak mı?

Proje okulu dışındaki okullarda görev yapan idarecilerin görev süresi uzatılacak mı?
Milli Eğitim Bakanlığı son dakika değişikliği ile proje okullarında görev yapan idarecilerin görev sürelerini 1 yıl daha uzattı. Peki Proje okulu dışındaki okullarda görev yapan idarecilerin görev süresi uzatılacak mı?

Milli Eğitim Bakanlığı son dakika kararı ile proje okullarında görev yapan ve 4 senesi dolan öğretmenlerin çalışma sürelerini 2 yıl, müdür, müdür yardımcısı, müdür başyardımcılarının ise çalışma sürelerini 1 yıl daha uzattı. Bu karar sonrasında Proje okulu dışındaki okullarda görev yapan idarecilerin görev süresi uzatılacak mı?

Proje okulu dışındaki okullarda görev yapan idarecilerin görev süresi uzatılacak mı?

Bilindiği gibi proje okulu olmayan okullarda görev yapan müdür, müdür yardımcısı ve müdür baş yardımcıları 8 yıl görev sonrasında başka okullara tayin istemek zorunda bırakılıyor. proje okullarında olduğu gibi 4 senesi dolan idareciler yine aynı okullarında görevlerini bir 4 yıl daha uzatabiliyor ancak 8 yılı dolan idareciler görev yaptıkları okullarda aynı unvanda görev yapamıyor ve başka okullara tayin istemek zorunda kalıyordu.

habericiyusuftekin-001.jpg

Şu anda proje okulları dışında ki okullarda görev yapan ve özellikle 8 sene görev süresini tamamlayan idareciler, tıpkı proje okullarında olduğu gibi çalışma sürelerinin uzatılmasını talep ediyor.

Gözler Bakan Tekin'de

Bakalım MEB Bakanı Yusuf Tekin bu taleple karşısında, herhangi bir karar alacak mı? mebhocam.com ailesi olarak, bakan Tekin'in bu talepler görmesini ve özellikle 8 senesi dolan idarecilerin, tıpkı proje okullarında olduğu gibi çalışma sürelerinin en az 1 yıl daha uzatacağını umuyoruz.

mebhocam.com / özel haber