Özel Okuldan Öğretmene Yapılan İş Teklifi Tepki Çekti! İşte beklenen performans ve verilen ücret..

Özel Okuldan Öğretmene Yapılan İş Teklifi Tepki Çekti! İşte beklenen performans ve verilen ücret..
Özel okulların öğretmenlere verdikleri maaşlar tartışma konusuyken, özel bir okuldan öğretmene yapılan iş teklifi tepki çekti. İşte özel okulun öğretmen olarak işe alacağı öğretmen adayından istedikleri ve karşılığında verdiği ücret..

Milli Eğitim Bakanlığı kadrolarında görev yapan uzman öğretmenlerin maaşları 26 - 27 bin, uzman olmayan öğretmenlerin maaşları ise 23 - 25 bin bandında gezinirken, özel okulların öğretmenlere verdikleri ücretlerin düşüklüğü gündemden düşmüyor.

Yüksek ücretler karşılığında öğrenci kaydı yapan bir çok özel okulun bünyesinde görevlendirecek öğretmenlere ise düşük ücretler teklif etmesi, toplumu her kesiminden tepki çekiyor.

Özel Okuldan Öğretmene Yapılan İş Teklifi Tepki Çekti

Son olarak bir öğretmen adayının paylaştığı bilgi, duyanları şok etti. İstanbul'da faaliyet gösteren bir okula öğretmen olarak başvuru yapan kişiye, özel okuldan gelen teklif epey tepki çekti.

Öğretmen adayının paylaşımına göre, Hafta içi 9 saat, hafta sonu 10 saat çalışılacak. Pazartesi günü tatil, 7,8,11,12. ve mezun grubu öğretmende olacak ve bunların üzerine her bir öğrencinin ayrı ayrı bireysel takibi yapılacak. Tüm iş karşılığında öğretmene teklif edilen ücret ise 14 bin lira..

Öğretmenimizin gönderdiği mesaj şu şekilde ;

"Hafta içi 9 saat, hafta sonu 10 saat çalışacakmışım. Sadece pazartesi günü izin. 7,8,11,12. ve mezun grubu bende olacakmış. Her bir öğrencinin ayrı ayrı bireysel takibini yapacakmışım. Ücret 14 bin TL."

Yorumu siz değerli okuyucularımıza bırakıyoruz...

mebhocam.com.tr/özel haber