ÖSYM KPSS Oturumlarında Görevli Bulamıyor

ÖSYM KPSS Oturumlarında Görevli Bulamıyor
ÖSYM'nin gelecek hafta sonu yapılacak olan 2023 KPSS oturumlarında görevli bulamadığı bilgileri geliyor. İşte detaylar..

ÖSYM KPSS Oturumlarında Görevli Bulamıyor

23, 29 ve 30 Temmuz tarihlerinde yapılacak olan KPSS oturumları için görevli işlemleri sürerken, ÖSYM'nin bazı sınav merkezlerinde görevli bulamadığı yönünde bilgiler gelmeye başladı.

Özellikle öğretmenler ÖSYM tarafından yapılan sınavlarda görev ücretlerinin düşük olması konusunu gündeme getiriyordu ve birçok öğretmen de sınavlarda görev almıyordu.

Ayrıca son olarak yapılan YKS oturumlarında da bir çok salonda 2 görevli olması gerekirken, tek görevli ile sınavların yapıldığı bilgileri gelmişti. Yine aynı şekilde KPSS oturumlarında da yeterli görev alınmadığı yönünde bilgiler sitemize gelmeye başladı.

1920x1080.jpg

Öte yandan ÖSYM bugün geçtiğimiz hafta yapılan DGS sınavlarında görev alan öğretmenlere görev ücretlerini zamlı bir şekilde yatırdı. Bakalım ÖSYM tarafından yapılan bu zam öğretmenlerin fikirlerin değiştirecek mi? bilinmez ancak, hem öğretmenlerin protestoları hem de tatil sebebiyle ÖSYM KPSS oturumlarında yeteri kadar görevli bulamıyor..

mebhocam.com.tr/ Özel Haber

YASAL UYARI: Yayınlanan haberin tüm hakları mebhocam.com a aittir. Kaynak gösterilse dahi haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Aksi durumda yasal işlem başlatılacaktır.